Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΛΟΥΤΡΟ τουρκικού αίματος...!!! Κουρδικές μονάδες εκδίκησης «εξοντώνουν» Τούρκους στρατιώτες στη Συρία

Μετά την προ ημερών επίθεση σε τουρκικά στρατιωτικά εργοστάσια ρουχισμού και οχημάτων στην Κων/πολη, Κουρδική οργάνωση εμπλέκεται και στη δολοφονία Τούρκων στρατιωτικών στη Συρία
κάνοντας χρήση τηλεχειριζόμενων βομβών κατά θωρακισμένων οχημάτων περιπολίας.

Μετά την προ ημερών επίθεση σε τουρκικά στρατιωτικά εργοστάσια ρουχισμού και οχημάτων στην Κων/πολη, τώρα η ίδια κουρδική οργάνωση εμπλέκεται και στη δολοφονία Τούρκων στρατιωτικών με τηλεχειριζόμενες βόμβες κατά θωρακισμένων οχημάτων περιπολίας στη Συρία.

Οι περιοχές στη βόρεια και νοτιοανατολική Συρία, έχουν βιώσει μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων, πέραν της πρόσφατης βομβιστικής επίθεσης της πόλης Suluk από τους Κούρδους μαχητές και την οργάνωση “Μονάδες εκδίκησης”.

Οι βομβιστικές επιθέσεις κατά τουρκικών θωρακισμένων οχημάτων κλιμακώνονται συνεχώς από την έναρξη της Τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στις αρχές Οκτωβρίου του 2019.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις οι οποίες ελέγχουν την περιοχή, δέχονται μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων κατά των στρατιωτικών οχημάτων τους από Κούρδους, τονίζουν αραβικά μέσα ενημέρωσης.

Η έκρηξη των δύο βομβών κατά τουρκικού οχήματος στην πόλη Suluk στα προάστια της Raqqa στη βορειοανατολική Συρία σκότωσε τρεις Τούρκους στρατιώτες και πέντε μέλη του FSA.

Το Τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε ανακοίνωση του, τόνισε ότι οι τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τηλεχειριζόμενη βόμβα κατά οχήματος που εκτελούσε επιχείρηση περιπολίας στην πλευρά ενός δρόμου στην περιοχή ελέγχου της Τουρκίας.

Από την πλευρά του, ο Al Harith Rabah, διευθυντής του γραφείου μέσων ενημέρωσης της οργάνωσης Ahrar al-Sharqiya, δήλωσε ότι τα δύο τουρκικά οχήματα έφθασαν την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου από τη Raqqa, στο σημείο ελέγχου του al-Tafahiyya στην είσοδο της πόλης Suluk.

Εκεί το προσωπικό των σημείων ελέγχου παραπονέθηκε για την παρουσία των δύο τουρκικών οχημάτων και ζήτησε από τους οδηγούς τους να τα συνοδεύσουν στην έδρα της πόλης. Κατά την διάρκεια της κίνησης τα δύο τουρκικά οχήματα εξερράγησαν, λίγο πριν την άφιξή τους στα κεντρικά γραφεία.

Έχουμε αναφέρει επανειλημμένα για έναν καλά σχεδιασμένο και κυρίως ανελέητο πόλεμο κατά των τουρκικών δυνάμεων από τους Κούρδους, ο οποίος έχει σχεδιαστεί εδώ και μεγάλο διάστημα με κοινή απόφαση των Κούρδων της Τουρκίας και της Συρίας, κατά των τουρκικών αμυντικών εγκαταστάσεων και έχει σκοπό να διασπείρει πανικό και χάος, εντός των μεγαλουπόλεων της χώρας.

Οι προεκτάσεις αυτού του πολέμου αφορούν φυσικά και τη Συρία, στην οποία κινούνται καθημερινά Τούρκοι στρατιώτες, είτε διενεργώντας περιπολίες είτε στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Υπάρχει εκτίμηση ότι οι Κούρδοι, ειδικά στη Συρία, έχουν μαζί τους και ”ξένους” συμβούλους που τους προμηθεύουν με τον ανάλογο εξοπλισμό και εκπαίδευση για αυτού του είδους τις επιθέσεις, οι οποίες φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίες.

pentapostagma.gr
ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις