Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Οπαδοί στην Θεσσαλονίκη ρίμαξαν τα λεωφορεία πηγαίνοντας στο γήπεδο (pics)

Σοβαρές φθορές σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ φέρονται να προκάλεσαν την περασμένη Κυριακή οπαδοί που χρησιμοποίησαν τις αστικές συγκοινωνίες για να πάνε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, που δημοσιεύεται στο thestival σε λεωφορείο της γραμμής 14 έσπασαν την καταπακτή ασφαλείας οροφής και αφαίρεσαν 58 χειρολαβές, ενώ σε λεωφορείο της γραμμής 30 έκοψαν και αφαίρεσαν 13 χειρολαβές.
"Όταν προκαλούνται τέτοιες φθορές τα οχήματα αναγκαστικά αποσύρονται όπως είναι λογικό κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο ο αριθμός των κυκλοφορούντων λεωφορείων με τις γνώστες συνέπειες", σημειώνει στην καταγγελία της η ομάδα Think Simple και συνεχίζει:
"Αυτό που είναι απορίας άξιο και έχει γίνει σχεδόν (μόδα) θα έλεγε κανείς είναι η κατάληξη των χειρολαβών να βρίσκονται τοποθετημένες (ραμμένες) σαν χερούλι στις σχολικές τσάντες εκατοντάδων μαθητών".

Αναλυτικά η σχετική καταγγελία

"Την Κυριακή 19/1/2020 φίλαθλοι που χρησιμοποίησαν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους προκαλώντας φθορές σε λεωφορεία. Κι ενώ η κατάσταση είναι γνωστή με την έλλειψη οχημάτων κάποιοι για την πλάκα τους χωρίς να αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις των πράξεων τους δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα στα είδη υπάρχοντα.
Ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ένα λεωφορείο της γραμμής 14 το 611 έσπασαν την καταπακτή ασφαλείας οροφής και αφαίρεσαν 58 χειρολαβές, ενώ ακόμη ένα το 576 της γραμμής 30 έκοψαν και αφαίρεσαν 13 χειρολαβές. Όταν προκαλούνται τέτοιες φθορές τα οχήματα αναγκαστικά αποσύρονται όπως είναι λογικό κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο ο αριθμός των κυκλοφορούντων λεωφορείων με τις γνώστες συνέπειες.
Αυτό που είναι απορίας άξιο και έχει γίνει σχεδόν (μόδα) θα έλεγε κανείς είναι η κατάληξη των χειρολαβών να βρίσκονται τοποθετημένες (ραμμένες) σαν χερούλι στις σχολικές τσάντες εκατοντάδων μαθητών.
Η παιδεία πρέπει να ξεκινά από τα σπίτια μας και αν μη τι άλλο οι γονείς να μην παραμένουν απλοί θεατές σε κάτι τέτοιο".Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις