Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο μέσα στο 2020;

Υποδεχτήκαμε το νέο έτος, τη νέα δεκαετία κι ένα νέο μήνα! Νέα ξεκινήματα και λευκές σελίδες για να γράψεις πάνω τους από το μηδέν. Ποια ζώδια τον Ιανουάριο του 2020 θα ευνοηθούν περισσότερο;


Λέων

Ο Ιανουάριος σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το περασμένο διάστημα εργαστήκατε σκληρά και αδιαμαρτύρητα, κάτι που εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τους ανωτέρους σας. Αυτό θα μεταφραστεί σε αριθμούς, αλλά και σε αναβάθμιση του ρόλου σας, ακόμα κι αν δεν τα ζητήσατε ποτέ.

Σκορπιός

Μπορεί στην καθημερινότητά σας να αντιμετωπίσετε ισχυρές δυσκολίες και τις περισσότερες φορές να βαλτώνετε, αδυνατώντας να τις αντιμετωπίσετε, όμως τα άστρα είναι με το μέρος σας. Μία ουσιαστική αύξηση των πόρων σας αυτό το μήνα πρόκειται να σας αναπτερώσει το ηθικό σημαντικά!


Υδροχόος

Αυτό το μήνα δέχεστε αλλαγές στον οικονομικό τομέα τις οποίες περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Οι περισσότερες από αυτές πρόκειται να ξεπερνούν τις προσδοκίες, καθώς δεν τολμούσατε καν να τις φανταστείτε. Το σύμπαν επιβραβεύει την υπομονή σας με ορισμένα extra δωράκια που θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά σας.

Και τα λιγότερο τυχερά…

Κριός

Υπάρχει ένας χάος στον οικονομικό σας τομέα εδώ και πολύ καιρό, το οποίο εντείνεται μέσα στον Ιανουάριο. Ιδιαίτερα στις αρχές και στα τέλη του μήνα είναι απαραίτητο να είστε πολύ προσεκτικοί/ες στις οικονομικές σας συναλλαγές, καθώς οι πιθανότητες να γίνουν λάθη ή κακές επενδύσεις είναι αυξημένες.

Ζυγός

Οικονομικά ζητήματα του σπιτιού σας κάνουν να πιστεύετε αυτό το μήνα πως η τύχη σας έχει γυρίσει την πλάτη. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι θέμα τύχης, αλλά διαχείρισης. Σας έχουν παρουσιαστεί και παρελθόν απρόοπτα έξοδα, όμως τότε ενδέχεται να είχατε μεριμνήσει. Πολλές φορές είμαστε εμείς οι ίδιοι δημιουργοί της τύχης μας…

Αιγόκερως

Ξοδεύετε ανεξέλεγκτα και αυτός ίσως είναι και ο λόγος της οικονομικής σας στενότητας για τον Ιανουάριο. Φημίζεστε για την τύχη σας και την ευκολία που έχετε στο να δημιουργείτε χρήμα, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, τώρα όμως είναι απαραίτητο να αρκεστείτε σε αυτά που έχετε, διότι η καλή σας τύχη επηρεάζει όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, εκτός από εκείνων των οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις