Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Σάλος στο 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων - Κατσαρίδα στο ψωμί που δίνεται στους μαθητές!

Μάρτυρες ενός αηδιαστικού και ντροπιαστικού θεάματος έγιναν γονείς και παιδιά στο 1ο δημοτικό σχολείο των Άνω Λιοσίων, όταν αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο
(αλλά και δυνητικά άκρως επικίνδυνο για την υγεία) θέαμα.
Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία την οποία γονέας «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντός της συσκευασίας του ψωμιού, το οποίο μοιράζεται μαζί με άλλα τρόφιμα σε καθημερινή βάση στα παιδιά στο πλαίσιο των καθιερωμένων από πέρσι σχολικών γευμάτων, βρέθηκε μια τεράστια κατσαρίδα!
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει συμβεί στο ίδιο σχολείο σε τρόφιμα της ίδιας εταιρείας, καθώς και στο παρελθόν έχουν βρεθεί διάφορα «ευρήματα» στα εν λόγω γεύματα, όπως σκοτωμένες μύγες σε φέτα!
Οι γονείς είναι φυσικά αναστατωμένοι με το γεγονός το οποίο πραγματικά σοκάρει και ζητούν άμεσα όχι μόνο την αλλαγή της εταιρείας η οποία ευθύνεται για το συμβάν, αλλά και απόδοση ευθυνών για το τραγικό αυτό περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.