Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Συμμορία εκτέλεσε και τεμάχισε 17χρονο που βεβήλωσε τάφο

Ένας 17χρονος τεμαχίστηκε σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα

Ο επικεφαλής μιας συμμορίας στην Ιρλανδία που ευθύνεται για τις εκτελέσεις αρκετών ατόμων, μεταξύ αυτών και ενός έφηβου ο οποίος στη συνέχεια τεμαχίστηκε,
κατηγορείται πως προηγουμένως είχε βεβηλώσει τον τάφο ενός αδελφού μέλους αντίπαλης συμμορίας.

Οι ντεντέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση του άγριου εγκλήματος στον Κιν Μαλρέντι, 17 ετών, ο οποίος είχε δολοφονηθεί άγρια στις 12 Ιανουαρίου, ήταν αυτός που ευθύνεται και για όσα έγιναν στον τάφο του Μάικλ Μόχαν. Πρόκειται για τον αδελφό του Γουίλι Μόχαν, ο οποίος είχε πέσει θύμα δολοφονίας το 2015, στα 35 του, μαζί με τη φίλη του από τη Λετονία, Άνα Βαρσλαβάνε, 21 ετών, που εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Ο πτώμα του Γουίλι δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά έναν χρόνο αργότερα ο τάφος του Μάικλ είχε βεβηλωθεί, με την οικογένεια να πιστεύει ότι αυτό έγινε για λόγους εκφοβισμού, προκειμένου να μην συνεχιστεί η έρευνα για τα λείψανα του γιου τους.

Όσο για τον Μάικλ Μόχαν, είχε πεθάνει το μακρινό 2008, λόγω μηνιγγίτιδας.

Οι γονείς του Μόχαν δήλωσαν τότε ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε, επειδή «γνώριζε πάρα πολλά» για τις δραστηριότητες της συμμορίας -με την οποία ο Γουίλι είχε σχέσεις, πριν αποφασίσει να την εγκαταλείψει, γιατί «άλλαξε τις τακτικές της».

Ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο του Μαλρέντι είναι ένας άνδρας από το Δουβλίνο, που πιστεύεται ότι είχε παλαιότερα σχέσεις με τον μαχητή Όουεν Μαγκουάιρ, του οποίου η συμμορία είναι η βασική ύποπτη για την εκσκαφή στον τάφο του Μάικλ.

Σύμφωνα με την ιρλανδική έκδοση της Sun, που επικαλείται πληροφορίες από την Αστυνομία, ο ύποπτος είναι ένα άτομο που εμπλέκεται και στη σοκαριστική υπόθεση βεβήλωσης του τάφου.

Η πηγή αυτή φέρεται να δήλωσε: «Αυτός ο νεαρός άνδρας έχει εμπλακεί σε πολλά βίαια επεισόδια και αναγνωρίστηκε ως ένας από τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην εκσκαφή ενός τάφου αθώου ανθρώπου. Ήταν μέρος μιας συμμορίας που βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια εκφοβισμού κατά της οικογένειας Μόχαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις