Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Τέσσερις καταληψίες, αλλά όχι τους γιους του Ινδαρέ «έδειξε» ο εργαστηριακός έλεγχος

Ο εργαστηριακός έλεγχος «έδειξε» τέσσερα σεσημασμένα άτομα, αλλά δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα των γιων του Δημήτρη Ινδαρέ, που θα αποδείκνυε την παρουσία τους στις
καταλήψεις στο Κουκάκι.

Καμία παρουσία μελών της οικογένειας του Δημήτρη Ινδαρέ στις καταλήψεις στο Κουκάκι δεν προκύπτει, σύμφωνα με τον πρώτο εργαστηριακό έλεγχο.

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για τις καταλήψεις σε Ματρόζου, Παναιτωλίου και Αρβάλη οδήγησαν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην ταυτοποίηση ενός 37χρονου, γνωστού αντιεξουσιαστή, μιας 25χρονης Ιταλίδας, μιας 17χρονης και ενός 40χρονου, σεσημασμένου για υποθέσεις ναρκωτικών...

Δεν προέκυψε, αντίθετα, ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων με αυτά των παιδιών του σκηνοθέτη, που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης.

Πλέον, οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένουν τα αποτελέσματα του εργαστηρίου DNA της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, καθώς υπάρχει ένα άτομο, που πετούσε αντικείμενα κατά των αστυνομικών στη διάρκεια της επιχείρησης στην οδό Ματρόζου, στο Κουκάκι, το οποίο, αν και φορούσε γάντια, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εντοπίσουν το DNA του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις