Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

7χρονος ληστής «ξάφριζε» καταστήματα - (ΔΕΙΤΕ ΤΟ AYTO TO KAΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ video)

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί στον Πύργο Ηλείας, αφού 7χρονος έχει «ξαφρίσει» πέντε καταστήματα στην περιοχή του, με την τελευταία να
σημειώνεται την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 7χρονος ληστής, τις τελευταίες μέρες έχει καταφέρει να κλέψει με επιδέξιο τρόπο πέντε διαφορετικές επιχειρήσεις της πόλης.

Τελευταία επιχείρηση-«θύμα» ένα ακόμα φαρμακείο στην οδό Ερμού, από το οποίο άρπαξε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, αυτή τη φορά υπό την παρουσία ενός άλλου ανήλικου που λειτουργούσε ως συνεργός του.

Ωστόσο έγινε αντιληπτός, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τον συλλαμβάνουν και να τον συνοδεύουν για ακόμα μια φορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Όπως και τις προηγούμενες φορές ο 7χρονος αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία με εντολή του Εισαγγελέα, αφού ορίστικε η ημερομηνία της δίκης του. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις