Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Αθώοι οι αστυνομικοί που το έπαιξαν «Αδιάφθοροι» και έριξαν... πιστόλι σε στριπτιτζάδικο

Αθώοι κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Κω οι δύο αστυνομικοί που είχαν συλληφθεί από συναδέλφους τους επειδή δεν πλήρωσαν
τα ποτά που ήπιαν σε νυκτερινό κέντρο του νησιού!

Σε βάρος των δύο αστυνομικών ηλικίας 37 και 34 ετών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αντιποίηση αρχής, παράβαση καθήκοντος και απατηλή πρόκληση βλάβης και παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Το δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, έκρινε κατά πλειοψηφία αθώους τους δύο κατηγορούμενους για το αδίκημα της αντιποίησης αρχής, ομόφωνα αθώους για την παράβαση καθήκοντος ενώ κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξη για την απατηλή πρόκληση βλάβης, λόγω έλλειψης εγκλήσεως.

Απολογούμενοι ενώπιον του δικαστηρίου οι δύο αστυνομικοί έκαναν λόγο για «παρεξήγηση», είπαν ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πως όταν τους ζητήθηκε επέδειξαν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα χωρίς όμως να διενεργήσουν έλεγχο ή να δημιουργήσουν περαιτέρω πρόβλημα.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο κατηγορούμενοι στις 16 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα πήγαν σε νυχτερινό κέντρο του νησιού και σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, δήλωσαν ότι ανήκουν σε ειδική υπηρεσία ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ.

Κατανάλωσαν άφθονο αλκοόλ, σε σημείο που μέθυσαν, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, αλλά έφυγαν χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό, επαναλαμβάνοντας την ιδιότητά τους.

Ο ιδιοκτήτης, όμως, μόλις οι δύο άνδρες έφυγαν, κάλεσε την αστυνομία, κατήγγειλε το περιστατικό και ο 37χρονος και ο 34χρονος, συνελήφθησαν.

Οι δύο αστυνομικοί, αξίζει να σημειωθεί ότι υπηρετούν στο νησί της Κω ως αποσπασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις