Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

EKTAKTO - Εβρος: Οι Τούρκοι στέλνουν στρατιωτικά οχήματα στα σύνορα για να συνοδεύουν τους μετανάστες (video)

Παραμένει τεταμένη η κατάσταση στον Έβρο, η οποία επιτείνεται από το γεγονός ότι τουρκικά στρατιωτικά οχήματα συνοδεύουν στη συνοριογραμμή με την Ελλάδα λεωφορεία με μετανάστες.


Στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου, μια ομάδα έκοψε τον φράχτη σε κοντινή απόσταση από το φυλάκιο των Καστανέων στον Έβρο, με σκοπό να εισέλθει σε ελληνικό έδαφος. Άμεσα επενέβησαν δυο ελαφρά, τροχοφόρα ανιχνευτικά οχήματα του στρατού (VBL) και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων με τη βοήθεια της αστυνομίας δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.



Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις από την άλλη πλευρά, έπεσαν δακρυγόνα προς το ελληνικό έδαφος. Πρόκειται για δακρυγόνα χειρός, τα οποία δίνουν οι Τούρκοι σε κάποιους από τους μετανάστες, που με τη σειρά τους τα πετάνε στο ελληνικό έδαφος και στους αστυνομικούς. Τραβούν την περόνη και τα ρίχνουν περίπου όπως λειτουργεί η χειροβομβίδα.



These are the so called refugees. They’re entering an Orthodox country, they’re throwing rocks to a Greek army vehicle and its police and they’re shouting Allahu Akbar. Why instead of invading my country you go to a Muslim one? You have the same God.
CR: @RT_com
40 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.