Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...!! Σπάνε Χριστιανικούς Τάφους παντού στην τουρκία... Χθές και στην Άγκυρα μετά την Τραπεζούντα...!!!

20 τάφοι μη μουσουλμάνων στο νεκροταφείο του Ορτάκιοϊ που βρίσκεται στο Μάμακ της Άγκυρας, καταστράφηκαν από 6 άτομα. Ενώ στην Τραπεζούντα, ξύλινος σταυρός
που είχε τοποθετηθεί σε τάφο μια γυναίκας, τον ξύλωσαν, τον έσπασαν και τον έκαψαν.

ΑΓΚΥΡΑ- Ανησυχητικές εξελίξεις συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες σχετικά με τάφους μη μουσουλμάνους. Η είδηση ήρθε από την Άγκυρα. Σύμφωνα με το κείμενο του Μουράτ Γιλμάζ από την Άγκυρα για την εφημερίδα Χουριέτ, κατά τις περασμένες μέρες 20 τάφοι καταστράφηκαν. Εντοπίσθηκε πως αυτοί που τους κατέστρεψαν ήταν 6 άτομα , εκ των οποίων ο ένας ήταν μαθητής λυκείου.

ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

Τάφοι μη μουσουλμάνων που βρισκόταν στο νεκροταφείο Ορτάκιοϊ στο Μάμακ του δήμου Άγκυρας, δέχθηκαν επίθεση από 6 άτομα. Από τους καταστροφείς οι 4 συνελήφθησαν από τους σεκιουριτάδες, ενώ αργότερα συνελήφθησαν και οι άλλοι 2. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού που συνέβη μεσημέρι Σαββα΄του έχουν ως εξής : ¨ 6 νέοι μεταξύ των οποίων και ένας μαθητής λυκείου, έφτασαν στο νεκροταφείο και άρχισαν να καταστρέφουν τάφους μη μουσουλμάνων. Ομάδες της εταιρίας ασφάλειας ANFA που εργάζοντας στο νεκροταφείο, συνέλαβαν του 4, ενώ διέφυγαν οι 2.

Οι 4 που συνελήφθησαν παραδόθηκαν στην στρατοχωροφυλακή. Η στρατοχωροφυλακή συνέλαβε και τους άλλους 2.

ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Εντοπίστηκε πως οι δράστες προκάλεσαν ζημιές σε 20 τάφους σε περιοχή όπου βρίσκονται 72 τάφοι μη μουσουλμάνων. Ο δήμος Άγκυρας άρχισε να τους επισκευάζει, ενώ έγινε γνωστό πως η κάλυψη των ζημιών θα γίνει αποό την πλευρά των νέων. Έγινε γνωστό πως αρμόδιοι του δήμου ζήτησαν από την νομαρχία να αυξηθεί ο αριθμός των σεκιουριτάδων στην περιοχή και ανέφεραν πως θα κατασκευαστεί στην περιοχή και κλωβός ασφαλείας. Η εισαγγελία άρχισε έρευνα για το περιστατικό, ενώ οι νέοι μετά από τις καταθέσεις τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

https://tourkikanea.gr  - stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις