Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Σκηνές τρόμου και φρικης στην αγορά της Ινδονησίας - Πωλούνται νυχτερίδες, σκύλοι και γάτες (βίντεο)


Παρά την έξαρση του κορωνοϊού στην Ινδονησία συνεχίζουν να πουλούν σκύλους, γάτες, νυχτερίδες και πόσουμ ως βρώσιμα. Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα αποκρουστικό βίντεο από την αγορά Σουλαέσι.


Η αγορά του Λάνγκουαν είναι μια από τις πιο παραδοσιακές του προαστίου Σουλαέσι της Ινδονησίας και όπως φαίνεται σε ένα αποκρουστικό βίντεο, πωλούνται ζώα όπως νυχτερίδες, πόσουμ, γάτες και φίδια. Ακόμα και σκύλοι παρουσιάζονται σε μερικά πλάνα. Οι εικόνες είναι τρομακτικές τόσο για αυτό που παρουσιάζουν, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζονται τα ζώη πριν τα πουλήσουν τοποθετώντας τα σε κλουβιά.


«Δεν έχουμε πουλήσει πιάτα με νυχτερίδες εδώ και μια εβδομάδα. Ανησυχούμε για τον ιό. Υπάρχουν πάντως πολλοί που λατρεύουν αυτό το φαγητό. Το κρέας του ζώου είναι πεντανόστιμο και μέσα από τον τρόπο που το μαγειρεύουμε γίνεται εξαιρετικό», αναφέρει ένας από τους ιδιοκτήτες εστιατορίου στην περιοχή, ενώ ένας άλλος συνάδελφος του δήλωσε: «Φοβόμαστε πως ο κόσμος θα διαδώσει φήμες πως εδώ υπάρχει ο κοροναϊός. Το βγάλαμε από τα μενού μας, αλλά το μαγειρεύουμε στο σπίτι».
Σκηνές τρόμου στην αγορά της Ινδονησίας - Πωλούνται νυχτερίδες, σκύλοι και γάτες (βίντεο)

Νεκρές νυχτερίδες οι οποίες θεωρούνται ως μια από τις προελεύσεις του κορωνοϊού, φαίνονται επίσης στο βίντεο που κάνει πλέον το γύρο του κόσμου και τρομοκρατεί σχετικά με την εξάπλωση την επιδημίας που ξεκίνησε από την Κίνα. Ανάλογο σκηνικό με θαλασσινά, σαλαμάνδρες, φίδια και κρέας καμήλας υπήρχε και στην πόλη Ουχάν που έγινε η… αφετηρία του ιού.

Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις