Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Κοροναϊός: Παραμορφώθηκαν τα πρόσωπα γιατρών και νοσηλευτών - Σοκαριστικές εικόνες


Απελπισία προκαλούν οι φωτογραφίες των νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Ουχάν, της πόλης από την οποία ξεκίνησε ο κοροναϊός - Γιατροί και νοσηλευτές δεν προλαβαίνουν να φάνε και κοιμούνται στο πάτωμα


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν πλημμυρίσει από εικόνες, οι οποίες αποτυπώνουν τις θυσίες που κάνουν γιατροί και νοσηλευτές στην Ουχάν για να φροντίζουν τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί εργαζόμενοι είναι τόσο εξαντλημένοι με τη λήξη της βάρδιας, που κοιμούνται στις καρέκλες και τα πατώματα των νοσοκομείων μέχρι να έρθει η ώρα για να πιάσουν ξανά δουλειά. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι δεν έχουν χρόνο ούτε για τις βασικές τους ανάγκες όπως φαγητό και τουαλέτα.

Την ίδια στιγμή, πρέπει να φορούν βαριά προστατευτικά γυαλιά και μάσκες για μην μολυνθούν οι ίδιοι, κάτι που δημιουργεί απίστευτα σημάδια στο πρόσωπό τους.

Πέρα από την σωματική κόπωση έντονη είναι και η ψυχολογική πίεση, καθώς ο κοροναϊός εμφανίζεται σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που καταφθάνουν στα νοσοκομεία.

Δείτε φωτογραφίες
2.png





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις