Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Μουτζούρης: ΝΑ κι αν Είναι Οργισμένος ο Μητσοτάκης (Video)

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού και καταφέρεται κατά των ΜΑΤ της αστυνομίας.


Σε μια κρίσιμη κατάσταση για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με την ένταση κατοίκων και ΜΑΤ στο κατακόρυφο, λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον κάλεσε στο μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κίνηση εκτόνωσης να αποσυρθούν την Πέμπτη δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο, ο κ. Μουτζούρης εμφανίζεται να χυδαιολογεί, εκτός ορίων.

Ο κ. Μουτζούρης, ακούγεται να χαρακτηρίζει, στον συνομιλητή του Γιώργο Γεραπετρίτη, ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Σε ένα είδος "θεατρικής παράστασης" (θα 'λεγε κανείς..) και μπροστά σε αρκετούς κατοίκους του νησιού ο πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου και περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αναφέρει: Εγώ αγαπάω την πατρίδα μου, είμαι λογικός άνθρωπος, μόνος μου βγήκα, δε με βοηθήσατε, δεν πειράζει» και προσθέτει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω "ΝΑ" (δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα, με τη γνωστή κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;», «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις