Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Πρόταση έκπληξη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για νέα δομή στην Λέσβο

Κάθε δυνατή λύση προσπαθούν να βρουν οι τοπικοί άρχοντες τής Λέσβου ώστε να αποφύγουν την σύγκρουση με την κυβέρνηση και τις δυνάμεις καταστολής.
.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε σύσκεψη ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος απόντος του δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κυτελη ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα παραβρεθεί στην σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου πάρα μόνο με τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση και τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου θα ριχτεί μια πρόταση έκπληξη που έως τώρα δεν είχε ακουστεί.

Μια τοποθεσία που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις και φωνές αλλά ίσως είναι η καλύτερη λύση απο πλευράς Λέσβου ώστε να μήν ταλαιπωρηθουν καθόλου οι κάτοικοι του νησιού μας.

Επίσης όπως αποκάλυψε το πρωί η εφημερίδα Τα Νέα της Λέσβου η συγκεκριμένη τοποθεσία θα προταθεί στον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου την Δευτέρα όταν και λήγει η διορία για να εξευρεθεί χώρος ώστε να κατασκευάσει σύντομα νέα δομή..

Αυτή η πρόταση θά είναι και η τελευταία από πλευράς Λέσβου και αν δεν την δεχτεί ο υπουργός και η κυβέρνηση θα υπάρχει σύγκρουση στην περιοχή της Καραβας-Καβακλη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις