Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Πέτσας: Απετράπησαν 4.000 παράνομες είσοδοι μεταναστών - Οι 66 που πέρασαν κρατούνται

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να διαφυλάξει τα σύνορά της, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μετά το τέλος της έκτακτης
σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να αποτιμηθεί η κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και να χαραχθούν τα επόμενα βήματα της Αθήνας.


"Η Ελλάδα δέχθηκε χθες μια οργανωμένη, μαζική, παράνομη, απόπειρα παραβίασης των συνόρων μας και άντεξε. Απετράπησαν περισσότερες από 4.000 παράνομες είσοδοι. Οι 66 που πέρασαν κρατούνται και δεν έχουν καμία σχέση με το Ιντλίμπ" είπε ο κ. Πέτσας.

"Ενισχύουμε τις δυνάμεις μας στην ξηρά και τη θάλασσα. Στον Έβρο μεταφέρονται επιπλέον δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού. Στα νησιά ενισχύονται οι δυνάμεις του λιμενικού και από σήμερα επιχειρούν συνολικά 52 σκάφη του λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να διαφυλάξει τα σύνορά της" τόνισε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε εάν θα κλείσουν τα σύνορα, και επανέλαβε: "Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να διαφυλάξει τα σύνορά της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις