Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη της επιχείρησής του στην Πάτρα Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 40χρονος - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ο 40χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί έναν 41χρονο στην Πάτρα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 40χρονος πυροβόλησε με πιστόλι τον 41χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Προηγουμένως, ο 41χρονος είχε διαρρήξει επιχείρηση του 40χρονου και είχε προκαλέσει φθορές σε κάμερα ασφαλείας, ενώ όταν μετέβη ο τελευταίος στην επιχείρησή του, ο 41χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά την εξερεύνηση του σημείου του περιστατικού, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ βρήκαν δίπλα από τον νεκρό ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα).

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 40χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

-67 φυσίγγια πιστολιού,
-2 κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες),
-1 αεροβόλο τυφέκιο,
-2 μαχαίρια επιβίωσης και
-1 πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

(φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις