Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Rick : Κάτι Μου «Λεει» Πως Αυτο Θέλουν…!

Τι;;;

Μας θέλουν απέναντι από τα Ματ.

Αυτές οι σκιές που οργάνωσαν το πρόβλημα στα νησιά του Αιγαίου, θέλουν να συντονίσουν τον κόσμο απέναντι από τις δυνάμεις ασφαλείας.όχι μονο στα νησια.


Θέλουν άλλοθι αλλά και αντιδράσεις.

Έχουν μονά ζυγά δικά τους. Ήδη τα έχουν.. δεν τα θέλουν.

Αν δεν γίνουν τα ΚΥΤ στα νησιά, θα αναγκαστεί το μόρφωμα που κυβερνάει να τους απλώσει δίπλα από μεγάλα αστικά κέντρα.

Αν γίνουν τα ΚΥΤ στα νησιά, θα είναι πόλος έλξης, όλα μαθαίνονται μέσα από την οθόνη του κινητού και το πρόβλημα σε λίγο καίρο πάλι θα υφισταται… πάλι δεν θα λυθεί και πάλι οι ετοιμοπόλεμοι που κρύβονται ανάμεσα στους ταλαιπωρημένους θα κάνουν την ζημιά τους.

Εχω την εικόνα, μετα και την στήριξη του Σύριζα, τα πανό που σήκωσαν, αυτα που γινονται τις τελευταίες ώρες, ότι καπελώνουν τις διαμαρτυρίες των κατοικων αυτοί που………. δεν έχουν σύνορα.

Αυτοι που έδωσαν το ονομα Μακεδονία.

Αυτό γίνεται εις βάρος των κατοίκων που αναγνωρίζουν ότι η λύση στο πρόβλημα δεν είναι ούτε τα ΚΥΤ, ούτε να μεταφερθούν στην ενδοχώρα.. αλλά οργανωμένα στις χώρες τους.

Δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό το σκεπτικό μου, αλλά είμαι βαθιά ανήσυχος και προβληματισμένος απόψε.

Βαθιά λυπημένος… που όταν μπορούσαν να σωθούν καταστάσεις, οι κάτοικοι δυστυχώς δεν άκουσαν ανεξάρτητες φωνές που προειδοποιούσαν για αυτό το πρόβλημα….. δεν μίλησαν και όσοι μίλησαν στιγματίστηκαν από το σύστημα και τους υπολοίπους κάτοικους σαν ρατσιστές.

Το πρόβλημα αυτό σε δυο νευραλγικά νησιά της χώρας, πλέον δεν λύνεται ούτε με ΚΥΤ, ούτε με πανό και αντιδράσεις.
Πλέον είναι αργά.

Και ξέρεις γιατί;

Γιατί στόχος είναι, πριν μας πάνε σε πόλεμο με τον απέναντι, να έχουμε μπει σε ΕΜΦΥΛΙΟ. Να έχει πέσει ο Γενικός.

Οι εικόνες από Μυτιλήνη και Χίο, αν τις εξετάσεις σε βάθος, αυτό κρύβουν.

Φυσικά εύχομαι να κάνω λάθος, και θα ζητήσω συγνώμη από όσους με διαβάζετε και όσους θίγουν τα παραπάνω.

Υπάρχουν όμως κάποια χέρια που γυρίζουν τις εξελίξεις από… απόσταση.

Το έχουμε πει πολλές φορές. Αυτά τα χέρια έχουν ανάγκη τον χρόνο.! Και τον συντονισμό των γεγονότων, που δεν έχει σύνορα και που πιάνει πολλά κράτη..!

Με βάση αυτό λέω ότι λέω.

Η Ελληνική Δημοκρατία λοιπόν είναι αιχμάλωτη σε μερικά ζευγάρια μαύρα χέρια που ποτέ δεν θα τα δει ή θα τα ακούσει.

Η ελληνική κοινωνία είναι αιχμάλωτη στον ίδιο της τον εαυτό. Στον κακό εαυτό της… που τα τόσα χρόνια στα μνημόνια και τις καταστροφές, δεν την ταρακούνησαν να ψάξει να βρει ποια ήταν τα πραγματικά αίτια όλων αυτών.

Αφού δεν έψαξε, αφού δεν άκουσε από εδώ και από 2-3 αλλά site , τότε αυτό το κενό το κάλυψαν αυτά τα μαύρα χέρια μέσα από ένα πολυδαίδαλο σύστημα ενημέρωσης και εξουσίας.

Αυτή εδώ η φωνή, ήταν ανεξάρτητη, όπως και άλλων παιδιών από άλλες ιστοσελίδες και που έπιασαν το πρόβλημα στην ουσία του.

Και το αποτέλεσμα ποιο ήταν;

Τα άλλα παιδιά να τους κατατάσσουν στην κατηγορία «γραφικούς», να αποδόμουν την προσπάθεια τους και σε εμένα να αναρωτιούνται «τι… πίνω» κατατάσσοντας με στην ίδια κατηγορία..των site που διαδιδουν fake news!

Η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού, δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την αλήθεια, να ξεχωρίσει ποιος λεει αλήθεια και ποιος λεει ψέματα.



Σε αυτή τη λεπτομέρεια κρυφτήκαν αυτά τα χέρια, σε συνειδήσεις απροετοίμαστες για τα μεγάλα ραντεβού, που ίσως αν τα έβλεπαν περισσότεροι και όχι μια μικρή μερίδα Ελλήνων, ίσως και να τα αποφεύγαμε.

Όταν λέω κοινωνία εννοώ την κοινή γνώμη, γιατί η κοινή γνώμη σε κρίσιμα ζήτηματα επικράτησε…διότι εκεί η σκέψη πέθανε.

Υπάρχουν όμως ελαφρυντικά, για όλους μας, γιατί το πολιτικό σύστημα κινήθηκε σαν την κουκουβάγια στο σκοταδι. Συνεργάστηκε με το σκοτάδι και το έφερε πάνω από τις πόλεις μας..μέσα στα χωριά μας και σε αυτό πολλοί δεν συμφώνησαν, μέσα τους έστω αντέδρασαν, συνειδησιακή συναίνεση και υπογραφή από αρκετούς απο εμας…. ποτέ δεν μπήκε και νομίζω αυτό θα πρέπει να μετρήσει.

Κλείνω με το εξής.

Εχω την υπόνοια, ότι αυτοί που κουνάνε τα σχοινιά της εξουσίας θέλουν τις αντιδράσεις. Γιατί οι αντιδράσεις θα φέρουν αντιδράσεις και ίσως ανατραπούν αποφάσεις και μεταφερθούν στην ενδοχώρα. Μέχρι να συμβεί αυτό, οι εικόνες από τα νησιά θα είναι ίσως πρωτόγνωρες και θα μεταδοθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα δημιουργήσουν μη αναστρέψιμες συνθήκες, συνθήκες που θα οδηγήσουν σε αυτό που έγινε στη Συρία και είπαμε πιο πάνω… στον εμφύλιο.

Θα καλλιεργήσουν επειτα αυτό το κλίμα μέσα από τα μέσα ενημέρωσης τους, είδαμε ότι τα ελέγχουν απόλυτα και όταν έπρεπε να αποπροσανατολίσουν αυτή την κοινή γνώμη τα προηγούμενα χρόνια, να την κοιμίσουν, το έκαναν πολύ ευκολά.!!…όσο εύκολα θα επιχειρήσουν να την «ξυπνήσουν» και να την στρεψουν οπουδηποτε επιθυμουν.!

Αυτά λοιπόν τα μαύρα χέρια, ίσως θα εκμεταλλευτούν τον αγώνα των νησιωτών σε Μυτιλήνη, Χίο και όπου αλλού. Μέσα και από εκεί δείχνει να περνάει ο σχεδιασμό τους.

Και πρόσεξε κάτι, τα ίδια χέρια, θέλουν και κάτι άλλο.

Να επεκτείνουμε τα σύνορα μας.!!!

Να επεκτείνουμε τα θαλάσσια σύνορα μας. Όχι όποτε να ναι…όχι!!!.

Θα μας αναγκάσουν να το κάνουμε… οπότε θέλουν αυτοί.!

Και δυστυχώς, πολλοί μέσα στην Ελλάδα, με κύρος και υψηλόβαθμοι στο αξίωμα αυτή τη στιγμή το βλέπουν σαν…χρυσή ευκαιρία ή σαν μονόδρομο.

Οπως αφησαν σαν μονόδρομο να είναι οι αντιδράσεις πιο πάνω.

Μα ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε…μήπως είναι καλά σχεδιασμένα αδιέξοδα;

Όταν βλέπω τις δηλώσεις τους, εχω την εικόνα του ποντικιού, που λέει στα υπόλοιπα ποντίκια με ενθουσιασμό … «τώρα που λείπει η γάτα είναι ευκαιρία να πάμε και να πάρουμε όλο το τυρί.»!!!

Και το τυρί κάθεται πάνω στη……… φάκα.

Υ.Γ

Ο ξεσηκωμός δεν θα ειναι μονο απο τους κατοίκους..και στο χάος των επεισοδιων, σκέψου…υπαρχει βομβα και στα δύο νησια στρατος χιλιάδων ατόμων!!

-Ενας ξεσηκωμός είναι υγιής, όταν συμφωνούμε στα κίνητρα και βρισκομαστε κάτω από κοινές ιδέες και αξίες.

Εδώ όπως βλέπεις, δεν έχουμε συμφωνήσει ούτε καν στο ποιος είναι ο αντίπαλος…ποιος ειναι ο εχθρος και απο τι κινδυνεύουμε.

-Δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω να κάνω λάθος στα παραπάνω.

minitrue.gr

Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις