Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Σκύλος γύρισε σπίτι με ένα νεογέννητο μωρό αρκουδάκι στο στόμα (βίντεο)



Οι σκύλοι συχνά φέρνουν σπίτι διάφορα πράγματα που βρίσκουν στο δρόμο, αλλά ο συγκεκριμένος σκυλάκος από την πολιτεία της Βιρτζίνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έσπασε
κάθε ρεκόρ όταν γύρισε στα αφεντικά του με ένα μωρό αρκουδάκι στο στόμα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια βόλτας σε δάσος της Βιρτζίνια, ένας σκύλος έφερε πίσω μαζί του ένα νεογέννητο μωρό αρκουδάκι, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο AP.

Το σκυλί γύρισε σπίτι από το δάσος μ' ένα νεογέννητο αρκουδάκι στο στόμα

Το σκυλί κρατούσε το μικροσκοπικό αρκούδι από το δέρμα στο σβέρκο, όπως κάνουν με τα κουτάβια, όμως οι ιδιοκτήτες του δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να καταλάβουν ότι αυτό που είχε ο σκύλος τους στο στόμα του δεν ήταν κουταβάκι.


View this post on Instagram

A post shared by Wildlife Center of Virginia (@wildlifecenter_va) on




Αμέσως επικοινώνησαν με την υπηρεσία προστασίας άγριας ζωής και ενημέρωσαν για το εύρημα του σκύλου τους. Το μωρό αρκουδάκι, προφανώς ορφανό, εξετάστηκε από ειδικούς κτηνιάτρους και βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά λιγάκι αφυδατωμένο.

Από εδώ και πέρα, το μωρό αρκουδάκι θα τρέφεται με μπιμπερό, όπως υπέδειξαν οι γιατροί, ενώ θα έχει για παρέα του ακόμα ένα αρκουδάκι που βρέθηκε μισοπαγωμένο στα τέλη Ιανουαρίου, στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς και τα δύο είναι 3 εβδομάδων. Πλέον, οι εργαζόμενοι στο κέντρο αναζητούν μια μαμά-αρκούδα για να τα υιοθετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις