Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Θρίλερ: Αποκεφάλισε τον νεκρό γείτονά του - Η μαύρη μαγεία και το σχέδιό του να πλουτίσει

Ούτε σε ταινία τρόμου δεν είναι γίνονται αυτά.

Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν στην Γκάνα, όπου ένας 25χρονος πάνω στην ματαιοδοξία του για πλούτο στράφηκε προς την μαύρη μαγεία.


Ο Samson Erinle ζούσε στην φτώχεια που μαστίζει την αφρικανική χώρα. Μην αντέχοντας άλλο να ζει σε αυτή την κατάσταση αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Και δεν αναζήτησε μια καλύτερη τύχη δουλεύοντας αλλά στην μαύρη μαγεία.

Η μαύρη μαγεία είναι μέρος της κουλτούρας των αφρικανικών χωρών, με τους φτωχούς αλλά και τους πλούσιους να ζητούν λύσεις στα προβλήματά τους μέσω αυτής.

Ο Samson, αφού βρήκε έναν «ιερέα» μαύρης μαγείας έβαλε το σχέδιό του σε εφαρμογή. Αρχικά, μικρές θυσίες δεν έφερναν το αποτέλεσμα που ήθελε ο νεαρός Γκανέζος και τότε στράφηκε σε κάτι ακόμη μεγαλύτερο: Στο να ξεθάψει τον νεκρό γείτονά του και να τον αποκεφαλίσει!

1.jpg



Βοηθός του ο Waidi Soremi, ο γιος του «ιερέα». Μαζί ξέθαψαν το πτώμα του γείτονα και προχώρησαν στην βεβήλωση της σορού του άτυχου άντρα.

Το όνομα του γείτονα ήταν Taiwo Mesiyo, ο οποίος είχε πεθάνει ένα μήνα πριν και η κηδεία είχε γίνει στο σπίτι του. Αυτό θεώρησε ο «ιερέας» ως κακή ενέργεια, η οποία δεν άφηνε τον Samson να γίνει πλούσιος.

Αφού οι δυο φίλοι βεβήλωσαν το πτώμα, άρχισαν να περιφέρουν το κεφάλι ώστε να φύγει η κακή ενέργεια.

Αμφότεροι συνελήφθησαν και αναμένεται να κάτσουν στην φυλακή για αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις