Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο: Οι τουρκικές αρχές τυλίγουν με σελοφάν παράνομο μετανάστη από Καμερούν, του κατάσχουν χρήματα & τον απελαύνουν!


Τις καταστάσεις που βίωσε ένας 47χρονος υπήκοος Καμερούν, που ταξίδευε με πλαστή βίζα και έκανε το λάθος να περάσει τράνζιτ από

το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ταξιδεύοντας με προορισμό το Ντουμπάι κατέγραψε κάμερα.

Οι τούρκικες αρχές τον τύλιξαν με πλαστική μεμβράνη, τον έδεσαν χειροπόδορα πριν και τον απέλασαν υπό τη μορφή… πακέτου.

Το περιστατικό αποκάλυψε το France 24 ενώ κυκλοφόρησε βίντεο στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης (Twitter) με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν.




Ο Emmanuel Fosso Someon Chedjou ανέφεραν ότι ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους από το Καμερούν στο Ντουμπάι με πτήση με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη αλλά όταν αποφάσισε να βγει για λίγο από το αεροδρόμιο προκειμένου να πάρει αέρα οι αρχές που είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο των διαβατηρίων ανέφεραν ότι η visa του 47χρονου ήταν πλαστή και τον συνέλαβαν αμέσως.
Μαζί με ένα συνεργάτη του οδηγήθηκαν σε ένα κέντρο κράτησης (παράμεινε για κάποιες μέρες) με τις τούρκικες αρχές να τον τυλίγουν με πλαστική μεμβράνη, να του δένουν χέρια και πόδια λες και ήταν δέμα οδηγώντας τον σε αεροπλάνο με προορισμό τη Νιγηρία.

Λίγο νωρίτερα του ζήτησαν να υπογράψει κάποια έγγραφα στα τούρκικα ενώ του αρνήθηκαν το αίτημά του να καλέσει δικηγόρο.
Ο Αφρικανός κατάφερε φθάνοντας στο αεροπλάνο να ελευθερώσει το στόμα του και να καλέσει σε βοήθεια με τη σκηνή να καταγράφεται σε βίντεο από τον συνεργάτη του και να κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Επιβάτες της πτήσης διαμαρτυρήθηκαν για την κακομεταχείριση του 47χρονου πως χωρίς να το θέλει βρήκε τον μπελά του.

Οι τούρκικες αρχές του κατάσχεσαν 2400 δολάρια που είχε στην τσέπη του ενώ ο Chedjou μετά τη λήξη της περιπέτειάς του δήλωσε ότι ήταν τυχερός που ζούσε.

πηγή
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις