Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2005 ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID-19 ΓΙΑ ΤΟ 2020 ;;;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα πραγματικά εντυπωσιακά αποκαλυπτικό άρθρο της η ρωσική Pravda, της δημοσιογράφου Lyuba Lulko, αποκαλύπτει ότι η αμερικανική CIA σε μια έκθεση
του 2005 δίνει μια πολύ «ύποπτα» λεπτομερή περιγραφή της τρέχουσας πανδημίας του COVID-19, που έχει εξαπλωθεί με καταπληκτική ταχύτητα σε όλο τον κόσμο.
Η έκθεση, η οποία γράφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2005, περιγράφηκε από τον Alexander Adler στο βιβλίο του «Η Νέα Έκθεση της CIA: Ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο του κόσμου το 2025;» Το βιβλίο δημοσιεύτηκε στις δυτικές χώρες το 2005-2009.
Η CIA, ως συνήθως, προσπάθησε εκ των προτέρων να προβλέψει το μέλλον του κόσμου για 15-20 χρόνια. Παραδόξως, η έκθεση παρέχει ακριβή περιγραφή της παγκόσμιας πανδημίας. Στο κεφάλαιο με τίτλο «Πιθανό ξέσπασμα μιας παγκόσμιας πανδημίας», οι ειδικοί της CIA περιέγραψαν ένα σενάριο που μοιάζει πολύ με το COVID-19.
Προέβλεπαν «την εμφάνιση μιας νέας, εξαιρετικά μεταδοτικής, μολυσματικής αναπνευστικής νόσου του ανθρώπου, για την οποία δεν θα υπήρχε επαρκής θεραπεία και η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια πανδημία».
Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι: «Η χώρα καταγωγής πιθανότατα δεν θα έχει επαρκή μέσα ανίχνευσης, οπότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να εντοπιστεί η ασθένεια. Θα χρειαστούν εβδομάδες εργαστηρίων για να πάρουν τα τελικά αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της νόσου, η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πανδημία. »
Στην ίδια έκθεση περιγράφεται επίσης το παγκόσμιο σενάριο εξάπλωσης της πανδημίας
«Παρά τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια, οι ταξιδιώτες με λίγα ή καθόλου συμπτώματα θα μπορούν να μεταφέρουν τον ιό σε άλλες ηπείρους. Ο αριθμός των ασθενών θα πληθαίνει με νέες περιπτώσεις που εμφανίζονται κάθε μήνα.»
Η έκθεση προβλέπει επίσης ακόμα και περιοχές στην εμφάνιση νέων ιών:
«Αν ξεσπάσει μια πανδημία, θα ξεκινήσει αναμφίβολα σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, στην οποία οι άνθρωποι ζουν κοντά σε ζώα. Υπάρχουν περιοχές όπως η Κίνα και η Νοτιοανατολική Ασία, όπου οι άνθρωποι ζουν σε άμεση επαφή με τα ζώα».
Στο χειρότερο σενάριο, η έκθεση της CIA λέει ότι «η ασθένεια θα επηρεάσει από δέκα έως αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια κυρίως στην Δύση που θα προσβληθούν από αυτή την ασθένεια, ενώ ο αριθμός των θανάτων θα ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια».
Ο υπόλοιπος κόσμος θα αντιμετωπίσει μια μεγάλη κρίση με την υποβάθμιση των ζωτικών υποδομών, θα υποστεί οικονομικές απώλειες σε παγκόσμια κλίμακα. Σε γενικές γραμμές, η ασθένεια θα επηρεάσει το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη.
Το πιο εντυπωσιακό σε αυτή την έκθεση είναι ότι προβλέπει πως το αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας είναι σαφές: ότι θα επιφέρει πρωτοφανείς εντάσεις και πολεμικές συγκρούσεις, με άγνωστη την έκταση που θα πάρουν σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δήλη με λίγα λόγια, φαίνεται πως θα χαρούν πολύ οι διάφοροι συνομωσιολόγοι που δικαιώνονται καθώς τα σχέδια ήταν γνωστά ήδη από το 2005.
Τώρα το τι θα γίνει στη συνέχεια…
https://www.pravdareport.com/world/144421-covid_19_cia/
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις