Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Αδιευκρίνιστο αν είχε άλλα προβλήματα υγείας ο Ανθυπασπιστής που χάθηκε από κορονοϊό

Πηγές από το ΓΕΣ έλεγαν μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Ανθυπασπιστή Τεχνικού , 46 ετών από την Ξάνθη, ότι δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας.
Τα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπήρχε και κάποιο άλλο νόσημα. Το βέβαιο είναι ότι ένας ακόμη νέος άνθρωπος προστίθεται στη λίστα των νεκρών , προκαλώντας νέο προβληματισμό για τον COVID-19.

Αν είχε ή όχι άλλο θέμα υγείας ο Ανθυπασπιστής θα ξεκαθαριστεί στην καθιερωμένη ενημέρωση από τον κ.Τσιόδρα. Έχει σημασία.

Για αρκετές εβδομάδες σ΄ όλο τον κόσμο υπήρχε η πεποίθηση ότι ο κίνδυνος αφορά σχεδόν αποκλειστικά μεγάλες ηλικίες. Αυτή η πεποίθηση καταρρίπτεται με τα τελευταία στοιχεία που προκύπτουν.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις