Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ - Στέλιος Κούλογλου - Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή “Πεθαίνουμε στο σπίτι…” ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Ενα απαράδεκτο μήνυμα στέλνει μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Το μήνυμα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις συμβουλές των γιατρών και των ειδικών
για την ανάγκη να μείνουμε σπίτι για να προστατευθούμε από την πανδημία, και γράφει:
Πεθαίνουμε σπίτι…
Η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα σκίτσο του Γιώργου Δερμετζόγλου που δείχνει τον Χάρο να χτυπάει το κουδούνι ενός πολίτη και να του λέει:
Το τεστ που ζητήσατε από τον ΕΟΔΥ
Αγνωστο είναι αν η φαεινή ιδέα του ευρωβουλευτή και του σκιτσογράφου έχουν να κάνουν με τον πρόσφατο θάνατο της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα. Πάντως η αφήγηση του Κρίτωνα Αρσένη που υποστήριξε οτι η δημοσιογράφος ζητούσε να κάνει εξετάσεις και ο ΕΔΟΕΑΠ της αρνήθηκε διαψεύστηκαν από τον αδελφό της.
Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή πάντως προκαλεί έντονες αντιδράσεις και στα social media…

Κτήνος, οι Αιγινιώτες λένε ότι είσαι απομονωμένος στην βιλάρα σου στο νησί, με προμήθειες περισσότερες από του Παπαδημούλη.

Από τη σιγουριά σου εκεί γράφεις αυτές τις αθλιότητες; https://twitter.com/SteliosKoul/status/1242722762789203968 
38 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις