Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
«Αυτό ήταν όταν ανέστειλαν το Σύνταγμα. Είπαν ότι θα είναι προσωρινό. Δεν υπήρξε καν αναταραχή στους δρόμους. Οι άνθρωποι έμειναν σπίτι το βράδυ,
παρακολουθώντας τηλεόραση, αναζητώντας κάποια κατεύθυνση. Δεν υπήρχε καν ένας εχθρός που θα μπορούσατε να βάλετε/δείξετε με το δάχτυλό του «- Margaret Atwood, The Handleaf’s Fair
Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στην κυβέρνηση για να επωφεληθείτε από μια κρίση, νόμιμη ή κατασκευασμένη.
Αν δεν βρούμε κάποιον τρόπο για να αντισταθούμε στις κυβερνητικές εξουσίες, η πτώση θα είναι επική.
Όλα όσα προειδοποίησαμε επί σειρά ετών – η κυβερνητική υπέρβαση, η επιθετική παρακολούθηση, ο στρατιωτικός νόμος, η κατάχρηση εξουσιών, η στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, η τεχνολογία οπλισμού που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των πολιτών και ούτω καθεξής – έχει συσσωρευτεί σε αυτή τη στιγμή.
Η κακή εκμετάλλευση από τις κυβερνήσεις των παρελθουσών εθνικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τους δικούς της κακοήθεις σκοπούς μειώνεται σε σχέση με αυτό που εκτυλίσσεται προς το παρόν.
Είναι απόλυτα Μακιαβελικό.
Food Production SHUTDOWN – You MUST Grow Your Own Now
Ο αδερφός του Jeremy Corbyn, Piers, ισχυρίστηκε ότι ο Bill Gates και ο George Soros βρίσκονται πίσω από τον κοροναϊό.
Ο 72χρονος είπε στους οπαδούς του Twitter ότι η ασθένεια είναι μια απόπειρα να εξοντωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με ένα δηλητηριασμένο αντίδοτο.
«Η καρδιακή αυτή πανδημία προσομοιώθηκε τον Οκτώβριο 2019 από υπερπλούσιους μανιακούς να ελέγχουν τον κόσμο όπως ο Μπιλ Γκέιτς, Τζόρτζ Σόρος και άλλους παλιόφιλους. Τώρα είναι στ’ αλήθεια.  Ο στόχος είναι μια παγκόσμια εκλογή (οι άνθρωποι δημιουργούν το πρόβλημα του CO2) »με τον μαζικό εμβολιασμό τους που περιέχει δηλητήριο.»
Ο δημιουργικός άνθρωπος μετατρέπει τα μεταλλικά δοχεία  σε νεροχύτες για πλύσιμο των χεριών στη στάση του λεωφορείου
Ο ιός κορώνας έφτασε επίσης στην Αφρική, μέχρι στιγμής τουλάχιστον 36 αφρικανικές χώρες έχουν πληγεί από τον ιό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική έρχονται στην Αφρική και μολύνουν τους ανθρώπους εκεί που έχουν ήδη κακή υγειονομική περίθαλψη. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ακολουθείτε κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τον τρόπο υγιεινής – συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος των χεριών σας. «Πλύνετε τα χέρια σας» χρησιμοποιείται επίσης στην Αφρική, αλλά εάν δεν υπάρχει νερό; Ένας δημιουργικός άνθρωπος το σκέφτηκε και γύρισε παλιά «μεταλλικά βαρέλια» σε λεκάνες για στάσεις λεωφορείων.
Corona Mix by Ndlovu Youth Choir
Περιβαλλοντική Ομάδα: «Το Corona είναι η θεραπεία – οι άνθρωποι είναι η ασθένεια»
Μια ομάδα κλιματικών αλλαγών που ευθυγραμμίζεται με την Εξέγερση Εξαπάτησης δημοσιεύει αυτοκόλλητα ισχυριζόμενη ότι ο κοροναϊός είναι μια «θεραπεία» για την «ασθένεια» που είναι η ανθρωπότητα.
«Η Γη θεραπεύει. Ο αέρας και το νερό είναι καθαρισμός, «έκανε tweet η Extinction Rebellion East Midlands. «Ο Corona είναι η θεραπεία. Οι άνθρωποι είναι η ασθένεια!»
Στη θέση εμφανίζονται αυτοκόλλητα με το ίδιο μήνυμα και το λογότυπο της Επέμβασης Εξέγερσης επικαλυμμένο στους στύλους των λαμπτήρων.
Όταν ένας άλλος κλάδος της εξέγερσης εξαφάνισης αμφισβήτησε ότι αυτό «δεν ακολουθεί τις αρχές της XR», το κεφάλαιο του East Midlands διπλασιάστηκε.
«Επισημαίνουμε ότι από τη σκοπιά της Γης, οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν μια ασθένεια. Η ιδέα δεν είναι να είναι «, απάντησαν.
Ενώ η Εξέγερση εξαφάνισης στα Ανατολικά Μίντλαντς μπορεί να αντιπροσωπεύει λίγο περισσότερο από τις ασυναρτησίες ενός ηλίθιου, η αντίληψη ότι η ανθρωπότητα αξίζει με κάποιον τρόπο τον κοροναϊό και ότι είναι καλό για τον πλανήτη έχει μοιραστεί ευρέως από περιβαλλοντολόγους και διασημότητες.
Αφού ο ηθοποιός Idris Elba εξέτασε θετικά τον κοροναϊό, ισχυρίστηκε ότι ο COVID-19 ήταν ο πλανήτης «αντίδραση στην ανθρώπινη φυλή» ως εκδίκηση για την αλλαγή του κλίματος.
Παρά τις πολυάριθμους ισχυρισμούς ότι η φύση «ανθίζει» και τα ζώα ευδοκιμούν χάρη στον κοροναϊό, αποδεικνύεται ότι οι περισσότερες από αυτές τις ιστορίες είναι ψεύτικες ειδήσεις.
http://tapnewswire.com/2020/03/fake-epidemic-center-for-disease-control-admits-coronavirus-test-gives-false-positives/
Fake επιδημία. Το Κέντρο Ελέγχου Νόσων παραδέχεται ότι η δοκιμή με κοροναϊό δίνει ψευδώς θετικά αποτελέσματα
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις