Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Αποστολές κορονοϊού για το προσωπικό των ΕΔ χωρίς εξοπλισμό, γιατί λεφτά υπάρχουν μόνο για διαφημίσεις

Αποστολή στην Ικαρία σήμερα για πλήρωμα μεταγωγικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας. Μεταφορά ασθενούς με όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.
Όπως σ΄ όλες αυτές τις αποστολές τα πληρώματα των εναέριων μέσων όχι μόνο της ΠΑ αλλά κυρίως αυτής, πάνε με προστατευτικό εξοπλισμό ανύπαρκτο έως υποτυπώδη! Πτήσεις “ρώσικη ρουλέτα” που κανονικά θα ΄πρεπε να κρατούν ξάγρυπνη την ηγεσία του ΓΕΑ.

Τι θα συμβεί αν αρχίσει ο ιός να πλήττει τους ανθρώπους που αποτελούν τη μοναδική γέφυρα ελπίδας και σωτηρίας των πολιτών που ζουν στα νησιά;

Είναι οικονομικό το θέμα; Δεν μπορεί καν να τεθεί προς συζήτηση τέτοιο ενδεχόμενο! Μετά από τα 11 εκατομμύρια που μοιράζει η κυβέρνηση για διαφημιστική καμπάνια περί κορονοϊού, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να εξοπλιστούν οι άνθρωποι των ΕΔ όπως πρέπει. Με 11 εκατομμύρια αγοράζουμε …τα εργοστάσια που παράγουν τον εξοπλισμό, που λέει ο λόγος. Ένα ελάχιστο ποσοστό απ΄ αυτά τα χρήματα να είχαν δοθεί για τη προστασία των στρατιωτικών που έχουν εμπλέκονται με την απειλή του κορονοϊού, δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.

Δεν υπάρχουν πλέον πουθενά στολές, μάσκες ,γάντια και ότι άλλο χρειάζεται; Η κρίση του κορονοϊού δεν ξέσπασε χθες. Και οι ηγεσίες ,πολιτικές και στρατιωτικές έχουν την υποχρέωση να βλέπουν μπροστά. Αν στο ΓΕΑ λειτουργούσαν με την ταχύτητα που λειτουργούν για να΄ ΄ναι τα VIP αεροσκάφη πάντα έτοιμα για απογείωση, δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα…

Οι φωτογραφίες που έχουμε δημοσιεύσει ξανά από την αεροπορία της Ρουμανίας .Επειδή κάποιοι θα πουν ότι οι “σακκούλες” που δίνονται στο δικό μας προσωπικό είναι “εξοπλισμός”.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις