Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Παγκόσμιες αναταραχές εν όψει: Ο πλανήτης γεμίζει φτωχούς – Τι θα γίνει στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Παγκόσμια τράπεζα ανακοίνωσε τι μας περιμένει…
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις της Παγκόσμιας Τράπεζας για τις επιπτώσεις της πανδημίας το
κορωνοϊού, ο οποίος αξιοποιείται για να καταστραφεί η οικονομία από εκείνους που «ονειρεύονται» παγκόσμια κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης.

Όπως αναφέρει το euronews,  στην Κίνα εκτιμάται πως ο ρυθμός ανάπτυξης θα επιβραδυνθεί σημαντικά εάν δεν μηδενιστεί στο χειρότερο σενάριο. Η οικονομία της χώρας αυξάνεται σταθερά κατά περισσότερο από 6% ετησίως εδώ και χρόνια.

Επιπλέον, η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποιεί πως η πανδημία θα επηρεάσει σημαντικά τις χώρες τις Ανατολικής Ασίας και του Ειρηνικού.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όπως εκτιμά, εκατομμύρια άνθρωποι στην περιοχή να οδηγηθούν στην διαβίωση υπό συνθήκες φτώχειας, οι οποίοι, όντες πιεσμένοι και από τα μέτρα επιτήρησης που επιβάλλονται παγκοσμίως, θα ωθηθούν σε ξεσηκωμό.

Τι θα γίνει στην Ευρώπη και την Ελλάδα;

Ο οργανισμός εκτιμά πως μια σημαντική οικονομική ύφεση φαίνεται αναπόφευκτη σε όλες τις χώρες ωστόσο, είναι δύσκολο να γίνουν ακριβείς προβλέψεις, καθώς το βάθος και η διάρκεια των γεγονότων που προκαλούν αναστάτωση στην παγκόσμια οικονομία είναι αβέβαια.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η φτώχεια, σε συνδυασμό με την παράνομη μετανάστευση, θα οδηγήσει σε κοινωνικές αναταραχές και ενδεχομένως σε πολέμους μέσα στις πόλεις. Ευχόμαστε όλα αυτά να μην γίνουν, αλλά πολύ φοβόμαστε πως κατά εκεί πηγαίνει το πράγμα, αν μας επιτρέπετε την λαϊκή φράση.

 Όλα αυτά θα επηρεάσουν φυσικά και την Ελλάδα, στην οποία πρέπει να μάθουμε να ζούμε αλλιώς!
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις