Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

EINAI AΛΗΘΕΙΑ; Κάτι συμβαίνει! Ενώ τα MME μας "διασκεδάζουν" με τον IO της KOPONA, 40.000 ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ προσγειώνονται σε όλη την ΕΕ αυτή τη στιγμή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.....
Η δημοσίευση αυτούσια λέει τα εξής ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ :


Κάτι συμβαίνει! Ενώ τα ΜΜΕ μας "διασκεδάζουν" με τον ιό της Κορόνα, 40.000 ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ προσγειώνονται σε όλη την ΕΕ αυτή τη στιγμή.

Ενώ τα πρωτοσέλιδα, τα σόου και τα social media στην Ιταλία έχουν πλέον πλημμυρίσει από το παγκόσμιο θέμα του κορονοϊού, 20.000 Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται σήμερα σε έως 7 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και 10.000 ακόμη αμερικανικά στρατεύματα στην Ευρώπη στρατεύματα από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Για ποιους σκοπούς ήρθαν συνολικά 37.000 Αμερικανοί στρατιώτες οπλισμένοι μέχρι τα δόντια;

Ίσως βοηθήσετε τα κράτη να σταματήσουν αυτόν τον "επικίνδυνο" ιό, ή βοηθάτε αυτούς που το έκαναν; Απολύτως όχι!!!

Έχουν έρθει να αναπτυχθούν ή να " διαδοθούν " με τα λόγια υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματικών σε ευρωπαϊκό έδαφος για να ξεκινήσει η στρατιωτική άσκηση " European 20 " η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Απρίλιο και να τελειώσει

Έχουν ενημερωθεί οι πολίτες περί τίνος πρόκειται; Προφανώς όχι!

Το Europe Defender 20 είναι μια άσκηση που αναπτύχθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ για να "δοκιμάσει" τις στρατηγικές που θα εφαρμόσουν ΗΠΑ και Ευρώπη σε περίπτωση υποθετικού πολέμου

Απειλή από ποιον;

Προφανώς, η μόνη "υποθετική απειλή" για την Αμερική είναι η Ρωσία (σύμμαχος της Κίνας), με την οποία εδώ και καιρό δημιουργεί μεγάλες εντάσεις.

Ας αναλύσουμε όμως αυτό. Εκτός από 37.000 στρατιωτικούς, εισήχθησαν 14.000 στρατιωτικά οχήματα (δηλαδή τανκς, ελικόπτερα κ.ά.) για την άσκηση αυτή, σε σχέση με τόσα πυρομαχικά. Έι, αλλά περίμενε, η πανδημία ακύρωσε όλα τα συλλαλητήρια... λόγω του " ιού της κορόνα ". Ίσως στρατιώτες με κατάλληλες μάσκες και προφυλάξεις να έρθουν για να εκτελέσουν αυτή την " άσκηση ". Προφανώς όχι!!!

Σύμφωνα με αξιωματικούς των ΗΠΑ, αυτοί οι στρατιώτες είναι απόλυτα υγιείς και ως εκ τούτου, εντελώς ανοσία στον "κορονοϊού".

Εάν δεν έχουν ανοσία, γιατί δεν καθυστερεί αυτή η στρατιωτική άσκηση ενόψει της σύστασης του ΠΟΥ για εξάπλωση αυτού του ιού και των μέσων ενημέρωσης -, κοινωνικό, υγειονομικό, πολιτικό και οικονομικό χάος αυτός ο ιός

Γιατί οι Ιταλοί πολίτες μπορούν να αποκτήσουν αυτόν τον ιό και μόνο ο αμερικανικός στρατός μπορεί εύκολα να κινηθεί στην ίδια Ιταλία

- Γιατί αποφασίστηκε να διεξαχθεί αυτή η άσκηση σε γεωγραφική τοποθεσία που θα αποτελούσε υποθετική σύγκρουση με τη Ρωσία, όχι σε άλλες περιοχές που κοιτάζουν άλλους ορίζοντες;

- Γιατί το 95 % των ΜΜΕ σιωπά γι ' αυτό;

Γιατί δεν το συζητάνε όλοι οι Ιταλοί πολιτικοί;

Εάν οι στρατιώτες έχουν ανοσία στον κορονοϊού, σημαίνει ότι ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος, ή υπάρχει ήδη εμβόλιο;

- Ο Τραμπ απαγόρευσε στους Αμερικανούς να ταξιδέψουν στην ΕΕ χθες, αλλά όχι στους Αμερικανούς στρατιώτες. Ότι ο κίνδυνος του λεγόμενου ιού δεν ισχύει για τους Αμερικανούς στρατιώτες!?

Η Ρωσία έθεσε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με αυτές τις ασκήσεις στις οποίες δεν έχει λάβει απάντηση και ήδη δήλωσε σε αυτή τη βάση ότι θα διατηρήσει τη στρατιωτική της θέση εντός των συνόρων της.

Η Κίνα, σύμμαχος της Ρωσίας, υπέγραψε συνθήκη με την Ιταλία πριν από λίγους μήνες (η συνθήκη ρυθμίζει τις εμπορικές σχέσεις στη Μεσόγειο, και η Ιταλία θα στεκόταν δίπλα στην Κίνα λόγω της στρατηγικής της θέσης, ακόμη και αν η ΕΕ το απαγορεύει αυτό) να Πιο σημαντικό μεταξύ Ιταλίας και Κίνας.

Ακόμη και με την υπογραφή της συνθήκης, η εξουσία της Αμερικής στην Ιταλία είναι πολύ μικρότερη, αλλά όχι αμελητέα.

Φυσικά, από τη στιγμή της συμμαχίας μεταξύ Κίνας και Ιταλίας, υπάρχει έκρηξη κορονοϊού που οι περισσότεροι αρχίζουν να καταστρέφουν και να παραλύει την Ιταλία και την Κίνα.

Εάν οι στρατιώτες έχουν ανοσία στον κορονοϊού, σημαίνει ότι ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος, ή υπάρχει ήδη εμβόλιο;

Κίνα και Ρωσία είναι αδιαμφισβήτητοι Αμερικανοί αντίπαλοι εδώ και χρόνια, καθώς η σημασία τους μειώνει σημαντικά το μονοπώλιο του δολαρίου στην παγκόσμια αγορά, με αποτέλεσμα σημαντικές απώλειες τόσο σε οικονομικά όσο και γεωπολιτικά όσο και γεωπολιτικά.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Αμερική κάνει τα πάντα για να προκαλέσει τη Ρωσία να ανταλλάξει κυρώσεις και στρατιωτικές προκλήσεις εναντίον της Συρίας, του Ιράν, της Ουκρανίας και οτιδήποτε αγγίζει τα εμπορικά και γεωπολιτικά της

Ενώ οι πολίτες του κόσμου στην Ευρώπη, η Κίνα και η Ιταλία προβάλλονται με μάτια και αυτιά σε έναν κορονοϊού.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Αμερική αποφασίζει να συνεχίσει να φέρνει τα στρατεύματα της στα σύνορα με τη Ρωσία χωρίς κανένα πρόβλημα!

Γιατί λοιπόν τόση πίεση να οπλίσουν τα αμερικανικά στρατεύματα σε ανησυχητικές ποσότητες για να μπορούν να εκπαιδευτούν εύκολα παρά τα πάντα και να γνωρίζουν ότι αυτό προκαλεί υψηλό συναγερμό στη Ρωσία;

Το φαινόμενο του "κορονοϊού" είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να αποσπάσει την προσοχή και την προετοιμασία ενός μεγάλου μέρους των πολιτών του κόσμου για κάτι πιο σημαντικό, το οποίο σε αυτή την περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με την επίλυση του ιού. Γρίπη.

Αγαπητοί μου δημοσιογράφοι, πολιτικοί και πολίτες, το παγκόσμιο γεωπολιτικό σας σύστημα καταρρέει μπροστά σας. Κάτι συμβαίνει και δεν έχει να κάνει με θεωρία συνωμοσίας, αλλά γεωπολιτικά δεδομένα που μπορούν να ελεγχθούν ανά πάσα στιγμή σε 7 ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να μπει από τα ΜΜΕ για να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα καπνίσματος Coronavirus!



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις