Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

EKTAKTO: Τουρκικό περιπολικό σκάφος μπλόκαρε το σκάφος του ΥΦΕΘΑ Α. Στεφανή στα Ιμια


Tουρκική ακταιωρός παρενόχλησες το σκάφος του Λιμενικού που επέβαινε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής στην περιοχή των Ιμίων κι ενώ ο κυβερνητικός αξιωματούχος
επιχειρούσε να προσεγγίσει τις νήσους Καλόλιμνο στην Ψέριμο.

Το περιστατικό απεκρύβη, αλλά οι πληροφορίες που έχουν τεθεί υπ'όψιν του pronews.gr προέρχονται από απόλυτα έγκυρη πηγή.

Τη στιγμή που με το σκάφος του Λιμενικού, στο οποίο επέβαινε, περνούσε δυτικά των νησίδων Ίμια, τουρκικό οπλισμένο σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής το προειδοποίησε να μην πλησιάσει τα τουρκικά νησιά και να αποχωρήσει από τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Είναι εντυπωσιακό ότι οι Τούρκοι γνώριζαν ότι στο συγκεκριμένο σκάφος του Λιμενικού επέβαινε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, αφού δεν είχε κοινοποιηθεί τίποτα σχετικό.

Το σκάφος με τον Α.Στεφανή απομακρύνθηκε, ενώ στην περιοχή αναπτύχθηκαν και άλλα δύο σκάφη, χωρίς το επεισόδιο να κλιμακωθεί.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις