Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Έλληνας έκλαιγε στο αεροδρόμιο – Για πρώτη φορά η Ελλάδα ξεπέρασε υπερδυνάμεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτόγνωρες εικόνες!
Συγκίνηση κυρίευσε τους περισσότερους Έλληνες που προσγειώθηκαν από το Λονδίνο στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Η «βιολογική επίθεση» που λαμβάνει χώρα κατά της ανθρωπότητας έχει κινητοποιήσει πολλές χώρες. Ωστόσο, οι Έλληνες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση της Ελλάδας για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με χώρες όπως η Βρετανία.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, δηλαδή μια ελληνική κυβέρνηση να τα πηγαίνει καλύτερα από «υπερδυνάμεις».

Στην πλειονότητά τους, οι Έλληνες, βγήκαν με μάσκες από το αεροπλάνο, ενώ όλοι υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση.

«Σοκάρεσαι, ανατριχιάζεις και βουρκώνουν τα μάτια σου σε μισό δευτερόλεπτο όταν ακούς από το μεγάφωνο του αεροδρομίου ”ευχόμαστε να είστε υγιείς”» είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, βουρκωμένος ένας από τους Έλληνες που επέστρεψε από τη Βρετανία. «Οι γιατροί είναι πια κυβέρνηση. Εκείνοι λένε στον πρωθυπουργό τι μέτρα να πάρει» συμπλήρωσε.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερα προληπτικά μέτρα από την Αγγλία» δήλωσε ένας άλλος επιβάτης της πτήσης από Λονδίνο.

«Δεν υπήρχε στη Βρετανία έλεγχος, ο περισσότερος κόσμος δεν φορά ούτε γάντια, ούτε και μάσκες. Στο αεροπλάνο όλοι φορούσαμε μάσκες, ο έλεγχος ήταν πολύ καλός στο Ελευθέριος Βενιζέλος», κατέληξε.

Δείτε τις σκηνές:
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις