Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ένα βίντεο από το 2003 αναλύει την σημερινή πραγματικότητα! - Επικίνδυνοι Ιοί - Μέθοδοι μόλυνσης και εξάπλωσης επιδημιών

Το συγκεκριμένο βίντεο που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι από τον παλιό καλό ΣΚΑΙ που ενημέρωνε τον κόσμο με ωραία και αναλυτικά ντοκιμαντέρ (Σε αντίθεση με σήμερα).


Είναι ένα δωδεκάλεπτο κομμάτι από ντοκιμαντέρ που είχε γυριστή πριν από δεκαπέντε χρόνια στην Κίνα και  είχε να κάνει με τον κορονοϊό SARS-CoV τον πρώτο κορονοϊό που είχε εμφανιστεί στην Κίνα το 2003 και είναι ο ξάδελφος ιού Covid-19.

Το βίντεο που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε στο Ελλάδα.Press δεν έχει να κάνει με καμία θεωρία συνωμοσίας αλλά με την ανευθυνότητα του ανθρώπινου είδους που στον βωμό του χρήματος θυσιάζει ακόμα και τα πιο απλά αγαθά που του δίνει η φύση ! Και ενώ στο παρακάτω βίντεο επιστήμονες εξηγούν ότι ο συγκεκριμένος ιός θα επιστρέψει πολύ πιο eπiθετικός, η ανθρωπότητα προτίμησε να αγνοήσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παρακάτω βίντεο είναι του 2003 *

Ξεκινήστε να βλέπετε και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα σας !



Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να δουν στο παρακάτω βίντεο ολόκληρο το Ντοκιμαντέρ.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις