Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Έρευνα με θέμα “Διαχείριση Ελληνοτουρκικών Κρίσεων”- Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο

Έρευνα με θέμα την «Διαχείριση Ελληνοτουρκικών Κρίσεων», βρίσκεται σε εξέλιξη. Επικεφαλής της ο Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος Δρ. κ. Κώστας Μπαλωμένος.Όπως αναφέρει ο ίδιος “σκοπός της έρευνας, είναι η καταγραφή της άποψης των πολιτών σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις ελληνοτουρκικές κρίσεις και τη διαχείριση αυτών από ελληνικής πλευράς. Αν και η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι καθαρά εθελοντική, σας ενθαρρύνουμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο καθώς η καταγραφή των απόψεών σας, καθιστά τις απαντήσεις σας πραγματικά πολύτιμες και αναγκαίες για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας.

Η ερευνητική δεοντολογία κάθε τέτοιας επιστημονικής προσπάθειας, επιβάλλει την πλήρη ανωνυμία των απαντήσεων που θα συγκεντρωθούν. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις της έρευνας είναι απόλυτα εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει γνωστή η ταυτότητα του ερωτηθέντος.

Προτού ξεκινήσετε με τη συμπλήρωση ΠΡΟΣΟΧΗ το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ΜΟΝΟ από Έλληνες πολίτες που έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

Το ερωτηματολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας, είναι σύντομο, γι’ αυτό και δε θα χρειαστείτε περισσότερο από 10 λεπτά. Οι ερωτήσεις του είναι πολλαπλής επιλογής και δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες απαντήσεις”.

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας μπορείτε να το δείτε και να το απαντήσετε ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις