Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020

Έβρος: Πυροβολισμοί ακούστηκαν στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας στις Καστανιές - Δείτε LIVE: Νέα επεισόδια στον Έβρο – Τραυματίστηκε αστυνομικός


Πυροβολισμοί ακούστηκαν στις Καστανιές Έβρου, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, το μεσημέρι της Κυριακής. Χιλιάδες μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στην τουρκική πλευρά των συνόρων.


Πυροβολισμοί ακούστηκαν στις Καστανιές Έβρου, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ενδεχομένως τα πυρά να προέρχονται από την ελληνική πλευρά, με Έλληνες να ρίχνουν ριπές στον αέρα για εκφοβισμό καθώς χιλιάδες μετανάστες βρίσκονται στα σύνορα και προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Sputnik στις Καστανιές.

Ένταση επικρατεί στη συνοριακή διάβαση στις Καστανιές, καθώς οι μετανάστες προσπαθούν να διαπεράσουν τον φράχτη και να φτάσουν στην Ελλάδα.

Στο σημείο βρίσκεται το μηχάνημα εκτόξευσης νερού ΑΙΑΝΤΑΣ των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Όπως ανακοίνωσε το Σάββατο, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) του ΟΗΕ, πάνω από 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

ΠΗΓΗ

Νέα επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου μεταξύ των μεταναστών και της αστυνομίας. Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr και στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο.
Αποστολή – Ρεπορτάζ: Φωτεινή Στεφανοπούλου

Δείτε ζωντανά εικόνα από το σημείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις