Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – KOPONOIOΣ : KINHΣΗ MAT ΓΙΑ THN NEA ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Τα μέτρα ενάντια στον αόρατο εχθρό συνεχώς αλλάζουν και γίνονται όλο και πιο αυστηρά. Από την Τετάρτη κλείνουν όλα τα μαγαζιά λιανικού εμπορίου.
Ανοιχτά θά παραμείνουν μόνο μεγάλα σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα… μέχρι νεωτέρας.
Επιβάλλεται ο κατ’ οίκον περιορισμός και σε όποιον δεν συμμορφώνεται τον περιμένουν πρόστιμα και φυλάκιση.
Έχουμε και λέμε λοιπόν…Με τα άνευ προηγουμένου μέτρα για «βασιλικό ιό» που φορεί κορώνα και έχει υποτάξει μέσα σε ένα μήνα κράτη και λαούς διαπιστώνουμε τα εξής:
1)Κλειδαμπαρώσανε τους πολίτες στα σπίτια τους και το πεδίο είναι ελεύθερο σέ κάθε εθνική κυβέρνηση νά υλοποιησει ο,τι μέτρο, και νομοσχέδιο θέλει. Στην Ελλάδα εν προκειμένω, ποιός θα βγει τώρα πια να διαμαρτυρηθεί για τίς μετακινήσεις και εγκαταστάσεις χιλιάδων λαθρομεταναστών στην ηπειρωτική χώρα;
2) Οι εθνικές οικονομίες σε λίγο καιρό θα καταρρεύσουν και θα κριθεί απαραίτητη η ενίσχυσή τους με νέα δάνεια από τούς γνωστους χρηματοπιστωτικους οργανισμούς. Στην περίπτωση της πατρίδας μας έρχεται περίοδος νέας οικονομικής υποδούλωσης και εξαθλίωσης
3) Εισροή του πλούτου προς μία κατεύθυνση. Προς τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και τις φαρμακοβιομηχανίες θα ρέει όλο το χρήμα. Τα μικρά εμπορικά καταστήματα είναι καταδικασμένα.
4) Οι θάνατοι ανθρώπων τρίτης ηλικίας και άλλων ευπαθών ομάδων θα είναι καθημερινό γεγονός. Έτσι»απαλλάσσονται» τα ταμεία από την υποχρέωση συχνής νοσηλείας και συνταξιοδότησής τους.
5) Παρότρυνση, εωσότου θα αποτελεί υποχρέωσή μας οι χρηματικές συναλλαγές να γίνονται με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για νά αποφευχθεί η μετάδοση του ιού. Ηδη άρχισαν νά το λένε.
6) Χάριν της δημόσιας υγείας και τής ευημερίας οι προσωπικές ελευθερίες θα παραβιαστούν και στο εξής μάλλον θά παραβιάζονται συνεχώς κάτω απο αυτή την νέου τύπου δικτατορία που θυμίζει καθεστώτα άλλης εποχής καθώς θα κυκλοφορούμε με ειδική άδεια, και θα ψωνίζουμε ελεγχόμενα.
7) Όταν θά βγεί το πολυπόθητο εμβόλιο θά τό έχουν στην κατοχή τους εταιρείες ( η Αμερική ήδη προσπαθεί νά έχει την αποκλειστική πατέντα που θα της δίνει την δυνατότητα να το προμηθεύει όπου θέλει και νά ελέγχει την τιμή) ενώ θά είναι άγνωστες οι τυχόν παρενέργειές του.
———————————————-
Άρα, με ΜΊΑ και μόνο κίνηση ΜΑΤ η Νέα Εποχή κάνει την επέλασή της και πετυχαίνει με ένα σμπάρο…7 τρυγόνια;;;
Τούτα όλα δεν είναι φυσιολογικά. Και αποκλείεται νά είναι τυχαία. Ένας σατανικός νους τα έχει σχεδιάσει και εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να προλαβαίνουμε νά πάρουμε ανάσα. Και το κυριότερο…;;; Από ότι φαίνεται θα κλείσουν οι εκκλησιές μας! Θέλουν να αφαιρεθεί η δυνατότητα νά λειτουργηθούμε και νά κοινωνούμε τον Ιησού Χριστό!
Δεν ξέρω πόσο θά αντέξουμε αυτόν τον «μοντέρνο ζυγό» ….Θα το βασταξει η καρδιά μας νά ψάλλεται το «σήμερον κρεμαται επί ξύλου» και νά είναι άδεια ή εκκλησία; Να περνά ο επιτάφιος και νά ακολουθεί μόνο ο παπάς και ο ψάλτης; Να μην έλθει το Άγιον Φώς και να κάνουμε Ανάσταση στο σπίτι μόνοι μην έχοντας την δυνατότητα νά κάνουμε χειραψία, να φιληθουμε και αλλήλους περιπτυξωμεθα;;;
Θα το βασταξει η καρδιά μας αδέρφια;;
Τούτη η Σαρακοστή είναι αλλιωτικη! Ο χριστιανός όμως ξέρει καλά πώς μετά την σταύρωση έρχεται ή Ανάσταση! Ο Κύριος νά μας δυναμώνει και νά μας στερεώνει στην πίστη. Να Τον αγαπούμε και νά Τον ομολογούμε!
Καλό Αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις