Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Αθλητής χωρίς υποκείμενο νόσημα ο νεαρότερος νεκρός στην Ευρώπη – 14 ετών το θύμα από την Πορτογαλία

«Αυτή τη φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια»

Τραγωδία χωρίς τέλος από άκρη σε άκρη του πλανήτη από την εξάπλωση του φονικού κορονοϊού SARS-Cov-2. Χιλιάδες οι νεκροί και εκατοντάδες χιλιάδες τα κρούσματα.


Δυστυχώς το βράδυ της Κυριακής καταγράφηκε μία θλιβερή πρωτιά καθώς ένα 14χρονο αγόρι από την Πορτογαλία, χωρίς υποκείμενο νόσημα, άφησε την τελευταία του πνοή. Από χθες ο Βίτορ Ραφαέλ Μπάστος Γκοντίνιο είναι το νεαρότερο καταγεγραμμένο θύμα του κορονοϊού στην Ευρώπη, λίγες μόλις μέρες μετά το θάνατο μιας μαθήτριας από τη Γαλλία. Όπως μεταδίδουν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ο μικρός είχε ψωρίαση, αλλά δεν είχε κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Βίτορ αγαπούσε το ποδόσφαιρο και έπαιζε στην ομάδα της Μασέδα, στην περιοχή του Αβέιρο. Ο πιτσιρικάς έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο της Σάντα Μαρία Ντα Φέιρα. Καταγόταν από το Οβάρ, 40 χλμ. νότια του Πόρτο. Εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα πριν το θάνατό του, εξαιτίας ενός επίμονου βήχα.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ομάδας του στον Βίτορ είναι σπαρακτικό: «Αυτή τη φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια! Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή!».
🇵🇹 EN MÉMOIRE : Il s'appelait Vitor Godinho et jouait au futsal. Il avait 14 ans et souffrait de psoriasis. Infecté samedi 28 mars 2020, il est malheureusement décédé du ce dimanche. C'est la plus jeune victime du en . (proches)

Προβολή εικόνας στο Twitter


934 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
.
Στους 119 οι νεκροί από κορονοϊό στην Πορτογαλία
Να σημειωθεί πως ο αριθμός των θανάτων από κορονοϊό στην Πορτογαλία ανήλθε στους 119 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σχεδόν 6.000 άτομα έχουν διαγνωστεί θετικά στον ιό και άλλα 5.500 αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.