Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Δείτε που θα στέλνετε SMS για να βγείτε από το σπίτι - απαγόρευση κυκλοφορίας.

Απο τις 06:00 το πρωι της δευτερας 23/03/2020 η απαγόρευση κυκλοφορίας.!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την εφαρμογή του μέτρου ο κάθε πολίτης θα στέλνει SMS στον
αριθμό 13033 που θα δηλώνει -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το που θα κατευθύνεται.

Στον συγκεκριμένο αριθμό (13033), θα αναγράφεται το όνομα και μια δήλωση του αιτούντος για τον σκοπό της μετακίνησή του. Αν δηλαδή θα πηγαίνει στην εργασία του, για είδη πρώτης ανάγκης ή το φαρμακείο.

Κάθε σκοπός μετακίνησης θα έχει έναν κωδικό όπου και θα πληκτρολογείται.

Ανακοινώσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας
Στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι), από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις