Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Πάνω από 500 νεκροί στην Ισπανία σε 24 ώρες


Η Ισπανία διαθέτει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων και νεκρών στην Ευρώπη - μετά την Ιταλία. Τι δείχνουν τα τελευταία επίσημα στοιχεία.


Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ισπανία, η οποία πλήττεται με σφοδρότητα από την πανδημία.

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 6.500 σε μόλις 24 ώρες και πλέον ανέρχεται σε 39.673.

Την ίδια ώρα, στη λίστα των νεκρών προστέθηκαν ακόμη 514 άτομα, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό σε 2.696

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιβηρική χώρα διαθέτει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων και νεκρών στη Γηραιά Ήπειρο, μετά την Ιταλία, γεγονός το οποίο έχει σημάνει συναγερμό.

Ήδη, μάλιστα, η ισπανική κυβέρνηση εφαρμόζει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-2019.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, μάλιστα, ο COVID-2019 έχει προσβάλει πάνω από 391.000 άτομα, ενώ οι νεκροί ξεπερνούν τους 17.100, με την Ιταλία να πληρώνει το βαρύτερο «τίμημα».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις