Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Πλωτό νοσοκομείο του ναυτικού ζητά η Καλιφόρνια από τον Τραμπ

Η Πολιτεία της Καλιφόρνιας ζήτησε από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την «άμεση» αποστολή ενός πλωτού νοσοκομείου του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι του Λος Άντζελες,
καθώς η αμερικανική Πολιτεία προετοιμάζεται για μία αύξηση στα περιστατικά μόλυνσης από τον κορονοϊό μέσα στις επόμενες οκτώ εβδομάδες.
Ο πρόεδρος Τραμπ είχε ανακοινώσει προγενέστερα μέσα στην εβδομάδα ότι τα πλωτά νοσοκομεία του ναυτικού «Mercy» και «Comfort» θα αναπτυχθούν στην Ανατολική και τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, καθώς τα συστήματα υγείας των αμερικανικών Πολιτειών δέχονται πιέσεις από την εξάπλωση του κορονοϊού.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις