Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Κούλογλου σε ξένο δίκτυο: «Φανατικοί πηγαίνουν στα σύνορα για να πυροβολήσουν πρόσφυγες!»

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ «Πριν είχαμε μια πολιτική διαχείρισης του προβλήματος, με κανονικό και ανθρωπιστικό τρόπο...»


Στο βίντεο που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι France 24 ο Έλληνας (;) ευρωβουλευτής ακούγεται να λέει τα εξής:...

«Ακούστε με την αλλαγή της κυβέρνησης, όλη η κατάσταση άλλαξε προς το χειρότερο. Πριν είχαμε μια πολιτική διαχείρισης του προβλήματος, με κανονικό και ανθρωπιστικό τρόπο. Τώρα έχουμε τον Έλληνα Πρωθυπουργό που λέει: Προσοχή πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα γιατί οι πρόσφυγες είναι φορείς του κορωνοϊού, ενώ όλοι ξέρουμε πως η επιδημία έρχεται από την Ιταλία για παράδειγμα και όχι από την Τουρκία». Λέει κι άλλα, αλλά ούτε κουβέντα για τον Ερντογάν!




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις