Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Νέα περιπέτεια για τον Μανώλη Γλέζο που εισήχθη στο νοσοκομείο...

Νέα περιπέτεια για τον Μανώλη Γλέζο που εισήχθη στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα
Ο 97χρονος αγωνιστής της Αριστεράς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό

Δύσκολες ώρες περνάει ο αγωνιστής της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με πληροφορίες,
ο 97χρονος πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής βρισκόταν κλεισμένος στο σπίτι του, στο Νέο Ψυχικό, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, πόνο στο στομάχι και ναυτία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε από τους οικείους του γιατρός και αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο καθώς είχε εμφανή συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Το ζήτημα ήταν πως ο κ. Γλέζος αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και μια σειρά άλλων προβλημάτων που μπορεί να επιδείνωναν την κατάστασή του και έτσι κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Θυμίζουμε για παράδειγμα ότι προ μηνών είχε εισαχθεί στο ΝΙΜΙΤΣ με καρδιολογικά προβλήματα και παρακολουθούνταν για μέρες από τους γιατρούς.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις