Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Παίρνουν ''φωτιά'' Αιγαίο & Α. Μεσόγειος: Το USS D. Eisenhower κάτω από την Κρήτη - Επίθεση Άγκυρας & κατά Ισραήλ

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Ν. Ερντογάν έχει ξεπεράσει πλέον κάθε πιθανό επίπεδο επικινδυνότητας, με την πολιτική που εφαρμόζει στον Έβρο κατά της Ελλάδος και της ΕΕ γενικότερα, ενώ φέρεται να ετοιμάζει κάτι ύποπτο στο Νότιο Αιγαίο.

Στο πλαίσιο αυτό, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS D. Eisenhower (CVN-69) εντοπίστηκε από το δορυφόρο Sentinel-2 (6/3/2020), ΝΔ της Κρήτης.
Στην ίδια γενική περιοχή από χθες έως και σήμερα το πρωί είχαμε πτήσεις από ένα αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού, ενός κατασκοπευτικού αεροσκάφους P-8 από την βάση της Σικελίας και ενός αεροσκάφους EP-3E (160764) από από την βάση της Σούδας.

Η μεγαλομανία του Τούρκου προέδρου, που θεωρεί το Ιντλίμπ στην Συρία ως παλαιά οθωμανική περιοχή, έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα και πολλοί Έλληνες πρώην ανώτατοι αξιωματικοί εκτιμούν πως ότι λαμβάνει χώρα στον Έβρο, είναι μέρος ενός σχεδίου αντιπερισπασμού, για το Νότιο Αιγαίο, διότι εκεί στοχεύει ο Ερντογάν.

Η πρόκληση επεισοδίου στο Αιγαίο μετά την απόφαση αποστολή 11 τουρκικών υποβρυχίων, μονάδων επιφανείας και μιας Πακιστανικής Κορβέτας, είναι κάτι που υποπτεύονται πολλοί ειδικοί στην ελληνική πλευρά.
     
Τα σχέδια των Τούρκων όμως δεν σταματούν ούτε εκεί αλλά ούτε στην Συρία και φτάνουν μέχρι την Ιερουσαλήμ, την οποία οι νεο-Οθωμανοί την θεωρούν ως “κατεχόμενη”.     

Σήμερα ο λογαριασμός στο Twitter του υπουργού άμυνας του Ισραήλ  δέχθηκε ηλεκτρονική “επίθεση” από Τούρκους χάκερ, οι οποίοι του έγραψαν “ελευθερία για την Παλαιστίνη”.

Οι χάκερ που επιτέθηκαν ηλεκτρονικά στο λογαριασμό Twitter του ισραηλινού υπουργού άμυνας Ναφτάλι Μπενέτ για σύντομο χρονικό διάστημα, ήταν επιβεβαιωμένα Τούρκοι, οι οποίοι έγραψαν μηνύματα που εμπεριείχαν την παλαιστινιακή και τουρκική σημαία.

Τα σχετικά μηνύματα διαγράφηκαν λίγο αργότερα, ενώ δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση από τις ισραηλινές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις