Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Παρέμβαση Πούτιν: ''Μπορούμε να νικήσουμε τον κορωνοϊό σε λιγότερο από 3 μήνες''


Σε μία σημαντική δήλωση προχώρησε πριν από λίγα λεπτά ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν, δίνοντας αρκετές ελπίδες για την αντιμετώπιση του Covid-19.

ΟΡώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρωσία θα σταματήσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Ρώσος ηγέτης εκτίμησε ότι αυτό είναι μόνο θέμα χρόνου και αποτελεσματικότητας της κοινής προσπάθειας μεταξύ κράτους, κοινωνίας και επιχειρήσεων.

Μάλιστα ανέφερε πως η Ρωσία μπορεί να νικήσει τον κορωνοϊό μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών, αναφέρει το sputnik. 

Aναλυτικά οι δηλώσεις:


«Όταν η κατάσταση αλλάξει, σίγουρα θα αλλάξει προς το καλύτερο - αυτό είναι 100% σίγουρο. Η ερώτηση, βέβαια, είναι η διάρκεια και η αποτελεσματικότητα της κοινής δουλειάς μας, και όλοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το ελεύθερο περιεχόμενο ή τα προϊόντα σας σήμερα θα παραμείνουν πελάτες σας», δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας σε συνάντηση με επιχειρηματίες την Πέμπτη.

Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ανταπόκριση της Ρωσίας στην απειλή του COVID-19, ο Πούτιν εκτίμησε ότι η Ρωσία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό σε λιγότερο από τρεις μήνες.

«Οι συνεργάτες μου αναμένουν ότι θα νικήσουμε τον κορωνοϊό σε δύο ή τρεις μήνες. Αυτή είναι μια καλή πρόβλεψη, καθώς σε πολλές χώρες οι άνθρωποι λένε ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα… Είναι βέβαιό ότι θα τελειώσουμε με αυτή την κατάσταση και ελπίζω ακόμη και νωρίτερα απ’ όσο είπατε (σ.σ. δύο ή τρεις μήνες)», δήλωσε ο Πούτιν.


15 people are talking about this

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις