Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Προσοχή - Έτσι πρέπει να βγάζουμε τα γάντια για να προστατευτούμε από τους ιούς (video)

Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος για να βγάλουμε τα γάντια μίας χρήσης.

Η πρώτη και καλύτερη αντιμετώπιση στην έξαρση του κορονοϊού είναι η σωστή υγιεινή αλλά και η
πρόληψη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πλέον οι μάσκες, τα γάντια μιας χρήσης αλλά και τα αντισηπτικά θεωρούνται είδη... πολυτελείας και έχουν εξαφανιστεί από την αγορά.
Σε περίπτωση που είμαστε αναγκασμένοι να βγούμε από το σπίτι για να αγοράσουμε τα απαραίτητα ή να πάμε κάπου που δεν μπορούμε να απουσιάσουμε, καλό είναι να χρησιμοποιούμε μάσκα και γάντια για να είμαστε προστατευμένοι.
Όμως, η προστασία δεν σταματάει εκεί, μια και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με τον τρόπο που πρέπει να βγάλουμε τα γάντια από τα χέρια μας, σε περίπτωση που έχουμε ακουμπήσει κάποια επιφάνεια που ίσως είναι μολυσμένη από τον νέο φονικό ιό.
Δείτε το βίντεο...


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις