Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Προβοκάτσια; Αλλοδαποί κι όχι «ακροδεξιοί» οι εμπρηστές του κέντρου παράνομων μεταναστών στη Λέσβο -Έχουν σχέσεις με ΜΚΟ


Το σκοτεινό σύστημα των ΜΚΟ-διακινητών και των συνεργατών τους φαίνεται πως προχωρά και σε επιχειρήσεις προβοκάτσιας εναντίον των Ελλήνων πολιτών.


Τις τελευταίες ημέρες οι πολίτες της Λέσβου δέχθηκαν δεκάδες επιθέσεις από τον διεθνή κι εγχώριο Τύπο και χαρακτηρίστηκαν ως «ακροδεξιοί», «ναζί» κτλπ επειδή δήθεν προχώρησαν στον εμπρησμό μίας δομή ψυχαγωγίας παράνομων μεταναστών.

Τελικά αποδείχθηκε όμως πως οι εμπρηστές ήταν αλλοδαποί, οι οποίοι μάλιστα έχουν και σχέσεις με ΜΚΟ!

Τρεις αλλοδαποί εκ των οποίων ο ένας με ελληνικό διαβατήριο ταυτοποιήθηκαν ως δράστες εμπρησμού δομής ψυχαγωγίας παράνομων μεταναστών στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης το βράδυ της 7ης Μαρτίου.

Η έρευνα συνεχίζεται για ένα ακόμα άτομο άγνωστων λοιπών στοιχείων.

Η δομή που καταστράφηκε ολοσχερώς το βράδυ της 7ης Μαρτίου λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family» ενώ μέσα σε αυτήν λειτουργούσε «το διεθνές σχολείο της ειρήνης».

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση των δραστών μέσω των καμερών ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με αυτές ο δράστης με το ελληνικό διαβατήριο 59 ετών, κάτοικος κατά διαστήματα της πόλης της Μυτιλήνης, μετέφερε με το αυτοκίνητο του δυο άλλους ομοεθνείς του οι οποίοι έβαλαν τη φωτιά μαζί με ένα τρίτο άτομο. Στη συνέχεια όλοι μαζί κινήθηκαν με το ίδιο αυτοκίνητο προς την πόλη.

Ο 59χρονος ας σημειωθεί ότι έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ όπως έγινε γνωστό οι δυο ταυτοποιημένοι ομοεθνείς του ήλθαν στη Μυτιλήνη αποκλειστικά και μόνο για τον εμπρησμό.

Επίσης, η Αστυνομία εξετάζει τη σχέση τους με Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με έδρα το κέντρο της Αθήνας.


Η όλη υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Πιθανόν οι ΜΚΟ να προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ώστε δημιουργώντας «πολεμικό κλίμα» να πιέσουν την ελληνική κυβέρνηση να επέμβει εναντίον των κατοίκων του νησιού ή να αναγκαστεί να μεταφέρει τους παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση,

Επιπλέον στις ΜΚΟ «βράζουν» από οργή εναντίον των Ελλήνων, οι οποίοι τους εκδιώχθουν από το νησί.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις