Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Σε αμόκ οι Τούρκοι – «Ψάχνονται» τώρα πάνω από τον Έβρο – Ο Ελληνικός Στρατός τους «αφιέρωσε» ΒΙΝΤΕΟ

Τι συνέβη το Σάββατο...
Πέρα από κάθε όριο θράσους ήταν χθεσινοβραδινές υπερπτήσεις τουρκικών f-16 πάνω από τον
Βόρειο Έβρο στην περιοχή της Ορεστιάδας και μάλιστα σε βάθος αρκετών μιλίων πάνω από το Ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις: Από τις 19:21 έως τις 19:22 στα 28.000 πόδια, από 19:25 έως 19:26 στα 30.000 πόδια, από 19:38 έως 19:40 στα 32.000 πόδια, από 19:43 έως 19:45 στα 33.000 πόδια και από 19:46 έως 19:48 στα 31.000 πόδια.

Σημειώνεται είναι η τρίτη φορά επίσης που τούρκικα μαχητικά πετούν πάνω από έδαφος της ηπειρωτικής ελληνικής επικράτειας, κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό στο ΓΕΕΘΑ.

 Οι Τούρκοι φαίνεται ότι ‘’ψάχνονται’’ για ‘’θερμό’’ επεισόδιο και μάλιστα σε μια εποχή όπου ολόκληρος ο πλανήτης ή απλά προσπαθούν να καλύψουν το «στραπάτσο» που έπαθαν στον Έβρο, όπου δεν κατάφεραν να «σπάσουν» με τους εισβολείς τα σύνορα της Ελλάδας.

Και ενώ σε πόλεις της γειτονικής χώρας σφάζουν αρνιά για να ξορκίσουν τον Covid-19 αφού τελικά το dna δεν βοήθησε όπως αρχικά υποστήριζε ο πρόεδρος Ερντογάν η Τουρκία παίζει με την φωτιά στην πιο δύσκολη ίσως παγκόσμια συγκυρία εδώ και δεκαετίες, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο τον Ερντογάν, θα αλλάξει τον πλανήτη, όπως τον ξέρουμε.

Οι συνεχείς ‘’ήττες’’ σε όλα τα μέτωπα με τελευταία την άτακτη υποχώρηση στον Έβρο φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει νευρικό κλονισμό στην γείτονα, όπως σας έχουμε γράψει (ΕΔΩ).

Ο σουλτάνος είχε ποντάρει πολλά στον Έβρο, στην Συρία και στην Λιβύη, αλλά όλα του πήγαν στραβά.

Ο υβριδικός ‘’στρατός’’ του Ερντογάν απέτυχε να ‘’τρυπήσει’’ το Ελληνικό τείχος στο τέλος χτυπήθηκε από τον Covid-19 και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει ατάκτως, με τους Τούρκους να υπόσχονται επιστροφή.

Ωστόσο οι Έλληνες θα είναι έτοιμοι! Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στην δημοσιότητα ορισμένα εντυπωσιακά πλάνα από τις επιχειρήσεις στον Έβρο, αλλά και τις ασκήσεις με τα πραγματικά πυρά.

Δείτε τις δράσεις επιτήρησης στην Περιοχή Ευθύνης Δ’ Σώματος και ΑΣΔΕΝ στο βίντεο, που ο Ελληνικός Στρατός «αφιερώνει» στην Τουρκία, η οποία «ψάχνεται»:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις