Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Σπάνε πλάκα οι Έλληνες στρατιώτες! Οι πράκτορες των Τούρκων δεν αντέχουν άλλο και εκδηλώνονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοναδικές στιγμές...
Επίδειξη πολεμικών τεχνών, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις!


Πριν μέρες σας είχαμε δείξει σχετικό βίντεο με εισβολέα, προφανώς πράκτορα των Τούρκων να προσπαθεί να… φοβίσει τους Έλληνες στρατιώτες πως πολλοί εκεί γνωρίζουν πολεμικές τέχνες.

Όλα αυτά μπροστά από τον φράχτη που χωρίζει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές.

Ο αλλοδαπός πραγματοποίησε μια σειρά από ζογκλερικές φιγούρες που θα τις ζήλευε ακόμη και ο… Μπρους Λι.

Ωστόσο, δημοσιοποιήθηκε ένα καινούριο βίντεο!

Ο ίδιος αλλοδαπός εμφανίζεται να κάνει μια σειρά από ακροβατικά, δοκιμάζοντας την δυνατότητα να πηδήξει πάνω από φράχτη με… σπαγκάτο.

Την επίδειξη αποθανάτισαν, προφανώς με την κάμερα του κινητού τους, άνδρες των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας που εκτελούσαν υπηρεσία φύλαξης πίσω από τον φράχτη στις Καστανιές, σκάζοντας στα γέλια.

Θυμηθείτε ξανά και το δεύτερο βίντεο, όπου ο μουσουλμάνος πάντα ντυμένος με αμφίεση γυμναστικής, χρησιμοποιεί το ιδιαίτερα δημοφιλές στις ταινίες καράτε όπλο, Nunchaku.

Αυτό φυσικά παραπέμπει περισσότερο σε κάποιον που έχει περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και λιγότερο σε κατατρεγμένο πρόσφυγα.

Μάλιστα τα εν λόγω βίντεο, εν συνεχεία «ντύθηκαν» και με την ανάλογη μουσική για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις