Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Ταχυδρόμος φοράει καθημερινά ξεκαρδιστικές στολές - Δείτε γιατί! (photos)

Έχει λόγο και είναι συγκινητικός.

Μία παράξενη... ιδέα είχε ένας ταχυδρόμος, ο οποίος την έβαλε σε...
εφαρμογή, έπειτα από την θετική απόκριση του αφεντικού του και καθημερινά κυκλοφορεί στον δρόμο, μοιράζοντας γράμματα και δέματα, φορώντας ξεκαρδιστικές στολές.

Συγκεκριμένα, ο Τζον Μάτσον από το Ουέστ Μπόλντον, είναι... αναγκασμένος να μην μένει σπίτι, καθώς θα πρέπει να συνεχίσει την εργασία του στον... δρόμο, αφού είναι ταχυδρόμος. Όμως, το κάνει με διαφορετικά και με μεγάλη φαντασία, αφού φοράει ξεκαρδιστικές στολές.

Δείτε τον λόγο που το κάνει...Καθημερινά αναγκάζεται να βγαίνει από το σπίτι του και να συνεχίζει την εργασία του στον δρόμο


Ο Άγγλος ταχυδρόμος αποφάσισε να το κάνει με διαφορετικό στυλ, προκειμένου να κρατά στα... ύψη το ηθικό των ανθρώπων που μένουν μέσα«Όσο αυτός ο ιός τριγυρνάει στον κόσμο, εγώ πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να παραδίδω γράμματα. Σήμερα το έκανα με στυλ κι έκανα κάποιους να χαμογελάσουν. Αυτός ήταν και ο στόχος», έγραψε κάτω από την πρώτη φωτογραφία, στην οποία ήταν ντυμένος τσιρλίντερ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις