Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Θερμαϊκός: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου ερασιτέχνη ψαρά στον Θερμαϊκό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε χτες το απόγευμα από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι ένας 82χρονος είχε πάει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος του στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου και αγνοείται.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες  για τον εντοπισμό του, στις οποίες συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Πλοηγικής Υπηρεσίας, δύο ρυμουλκά, ένα Φ/Γ πλοίο, ένα ιδιωτικό σκάφος, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και εθελοντική ομάδα διάσωσης.

Ο 82χρονος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης κοντά στο λιμάνι. Ανασύρθηκε από τα στελέχη του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

(φωτογραφία αρχείου)


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις