Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

VIDEO - Θεσσαλονίκη: Τα «έψαλε» σε δημοσιογράφους και αστυνομικούς για το κλείσιμο της παραλίας - AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Μια γυναίκα ξέσπασε κατά του μέτρου - Δείτε το βίντεο

«Λουκέτο» μπήκε από την Τρίτη στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης εξαιτίας
του κορονοϊού χωρίς να λείπουν και τα ευτράπελα, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα την ώρα που ολοκληρώνονταν οι εργασίες, ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά τόσο στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο όσο και στους αστυνομικούς, στους οποίους έβαλε στη συνέχεια τις φωνές, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Όπως μπορούσε εύκολα να καταλάβει κανείς, η συγκεκριμένη πολίτης ήταν ενάντια στο μέτρο που αφορά το κλείσιμο της παραλίας και ξέσπασε σε όποιον εξέφραζε αντίθετη άποψη ή έκανε τη δουλειά του αποκαλώντας μάλιστα «κότες» όσους κάθονται στο σπίτι τους τηρώντας την οδηγία «Μένουμε Σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ενώ η γυναίκα είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί.

Δείτε το βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.