Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Το μισό Αιγαίο στην Τουρκία – Αρπαγή στην Κρήτη – Χάρτης ΣΟΚ από ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ" ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ

Οι Γάλλοι δημοσίευσαν χάρτη με αυτά που θέλουν οι Τούρκοι! Τα θέλουν μόνο οι Τούρκοι;Ο χάρτης προέρχεται από το Κέντρο Ναυτικών Στρατηγικών Μελετών της Γαλλίας!

Περιέχει όλες τις παράνομες διεκδικήσεις στο Αιγαίο και στην Ανατ. Μεσόγειο.

Σε αυτόν θα δείτε το Αρχιπέλαγος των Ελλήνων, χωρισμένο στα δύο αλλά και την τουρκική «εισβολή» ανατολικά της Κρήτης, μέσω του τουρκολιβυκού παράνομου Μνημονίου, το οποίο αγνοεί την ελληνική υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως ο λογαριασμός στο twitter, στον οποίο δημοσιοποιείται ο χάρτης ακολουθείται από την Γαλλίδα υπουργό Άμυνας, Φλοράνς Παρλί.

Κάποιοι ενδεχόμενα ισχυριστούν πως απλά οι Γάλλοι ενημερώνονται για τις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο!

Ωστόσο:

Δεν συμφέρει την Ελλάδα να αποτυπώνονται σε χάρτη οι τουρκικές βλέψεις
Οι διεθνιστές της Δύσης επιθυμούν την διχοτόμηση του Αιγαίου (συνεκμετάλλευση), στο πλαίσιο ευρύτερων πολιτικών διαμελισμού στην γειτονιά μας.
Ως εκ τούτου ο παρακάτω χάρτης είναι άκρως επικίνδυνος για τα Ελληνικά συμφέροντα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις