Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Τουρκία κορονοϊός: Ο Ερντογάν κάλεσε σε “εθελοντική καραντίνα” με 92 νεκρούς και 5.698 κρούσματα

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα τους περισσότερους από 80 εκατομμύριο πολίτες της χώρας του να εφαρμόσουν μια «εθελοντική καραντίνα» και να μην
βγαίνουν από τα σπίτια τους εκτός και αν πρόκειται για βασικές ή επείγουσες ανάγκες, καθώς ο αριθμός των θανάτων από τον νέο κορονοϊό στην Τουρκία ανέβηκε σε 92, ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 2.069 φτάνοντας τα 5.698.

Ο Τούρκος πρόεδρος παράλληλα ανακοίνωσε την διακοπή όλων των διεθνών πτήσεων, τονίζοντας πως συμβούλια για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα συγκροτηθούν στις 30 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας για να λαμβάνουν επιπρόσθετα μέτρα προφύλαξης αν κριθεί αναγκαίο.

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε νέα δραστικά μέτρα περιορισμού και απαγόρευσης μετακινήσεων καθώς και πως 12 πόλεις και χωριά τέθηκαν σε καραντίνα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις